+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Få stærk personlig gennemslagskraft - og træd i karakter

Kommunikationsekspert, Karin Krogh

 

Torsdag den 8. oktober 2015 kl. 18.00-19.30
Skiller du dig ud af mængden – på den gode måde? Er du en af dem, der har stor karisma? Kommer du igennem med det, du gerne vil opnå? Ser du dig selv, som andre ser dig?

Det er alle gode spørgsmål, som du kan stille dig selv. Og hvis du har lyst til at få større succes med det, du gerne vil have, så er det vigtigt, at du styrker din personlige gennemslagskraft. Det er essentielt, at dine kunder, medarbejdere, ledere, samarbejdspartnere etc. får øje på dig. At de kan skille dig ud fra mængden. At du gør et godt indtryk, og at du sætter et godt aftryk, hvor end du kommer.

Det hele handler om relationer. Hvis du er god til at skabe og fastholde relationer, så er der meget kortere vej til, at du kan få den succes du gerne vil have. Både for dig selv og for din virksomhed.

Og hvis du er dårlig til det, eller bare middelmådig, så snyder du dig selv og din arbejdsplads for gode forretningsmuligheder. Dette oplæg vil give dig inspiration og konkrete redskaber til, hvordan du kan styrke din personlige gennemslagskraft.

Mød op og bliv sammen med de andre deltagere klædt endnu bedre på, så du kan få mere at det, du gerne vil have – uanset om det er ordrer, indflydelse, bedre priser eller ”bare din vilje”.

Blandt dem der deltager, trækker vi lod om 2 bøger: Udtryk – Indtryk – Aftryk som Karin Krogh har forfattet.

Karin Krogh
I mit arbejde underviser jeg i, hvordan du får endnu større personlig gennemslagskraft, når du skal tale på en scene, holde møder eller en-til-en samtaler. Jeg tager udgangspunkt i det enkelte menneske, og hvad den enkelte ønsker at arbejde med. Jeg er desuden en prisbelønnet formidler og styrer både program og energi på kurser og konferencer med stor entusiasme og gejst.

Jeg mener, at god kommunikation er roden til alt godt. Til arbejdsglæde, til god formidling og til større personlig power. Det er i det område, som jeg har arbejdet i mere end 20 år. Jeg har stået for nationale, såvel som internationale konferencer, med blandt andre Bill Gates og Michael Dell som hovedtalere. Jeg har rådgivet både professionelle foredragsholdere, topledere, iværksættere, politikere og studerende. Jeg er også selv udøvende foredragsholder og har en nørdet interesse i alt omkring præsentationer.

Jeg arbejder ud fra mottoet – det kan godt være klogt, selv om det er sjovt.

Dato, tid og sted
Torsdag den 8. oktober 2015 kl. 18.00-19.30, Pilestræde 61.1, 1112 København K (500 meter fra Nørreport).

Tilmelding
Send en mail til Kursuskoordinator Bjørn Brenneke på bjorn@MBK.dk, hvis du vil deltage. Først til mølle.

Randi Krogsgaard, Psykolog

Kommunikationsekspert, Karin Krogh

Tilmeld nyhedsbrev

Vi accepterer Dankort.

Vi accepterer Dankort.

Pilestræde 61. 1., 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.