+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Den foranderlige hjerne

Gratis foredrag v. Thomas Thaulov Raab

Den foranderlige hjerne
Menneskehjernens evne til at omdanne og forandre sig livet igennem har længe været betragtet som en af de helt store opdagelser inden for hjerneforskningen.

Men hvad betyder hjernens foranderlighed egentlig for vores evne til at lære og til at omstille os til en ny virkelighed?
Og hvorfor er vi langt fra altid så omstillingsparate, som vi måske forventer?

Thomas Thaulov Raab vil med med udgangspunkt i de seneste opdagelser og teorier inden for hjerneforskningen se nærmere på, hvordan hjernen forholder sig til forandringer, og hvorfor den så gerne holder fast i gamle og velkendte vaner. I foredraget lærer vi både noget om, hvordan vi bedst håndterer hjernens grundlæggende modvilje mod forandring, og hvordan hjernen i det hele taget fungerer ifølge den nyeste og mest aktuelle viden inden for hjerneforskningen.

Thomas Thaulov Raab
Thomas Thaulov Raab har, som forfatter og foredragsholder, specialiseret sig i formidling af den moderne hjerneforskning og er bl.a. forfatter til bøgerne ”En bog om hukommelsen” (med Peter Lund Madsen, 2013), “Den foranderlige hjerne og den forunderlige bevidsthed” (2015), ”Din geniale dyrehjerne” (2016) samt ”100 myter om hjernen” (2017).
Thomas har igennem mere end et årti rejst landet tyndt med sine underholdende foredrag om mennesket og menneskehjernen og har desuden været involveret i en lang række videnskabelige formidlingsprojekter på TV, i radioen og på teateret.

Dato, tid og sted
Mandag den 12. november  2018 kl. 18.00-19.30 hos os i Pilestræde 61, 1112 København K (500 meter fra Nørreport).

Tilmelding
Klik hér og tilmeld dig det spændende foredrag “Den foranderlige hjerne”

Mads Bab

Thomas Thaulov Raab

Tilmeld nyhedsbrev

Vi accepterer Dankort.

Vi accepterer Dankort.

Pilestræde 61. 1., 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.