+45 3543 4474 mail@MBK.dk

De Tre Rum

Gratis foredrag v. Michael Stig Ørbech

De tre Rum
Den nødvendige disciplin i visdommens tidsalder

Ifølge den amerikanske og nu afdøde forfatter Stephen Richards Covey vil videnssamfundet i de kommende år blive erstattet af visdommens tidsalder. Hvis vi ikke formår at lave dette bevidsthedsskifte i tide, vil menneskeheden stå over for uoverskuelige problemstillinger.

På samfundsplan handler det ikke kun om globale udfordringer som skattely, miljø- og flygtningeproblemer, men i lige så høj grad om håndteringen af de teknologiske muligheder som f.eks. internettet, kunstig intelligens og robotter åbner op for. Også på de demokratiske, organisatoriske såvel som på de familiemæssige og personlige planer bliver vi i stigende grad udfordret. Antallet af sygemeldinger på grund af stress, depression og angst er eksempler på det sidstnævnte.

Michael Stig Ørbech vil denne aften fortælle om Coveys iagttagelser og tænkning. Dernæst vil vi blive introduceret til De tre Rum. Der er dels tale om en tænkning såvel som en brugbar metode til håndtering af de dilemmaer, vi i stigende grad møder på forskellige planer. Michael vil særligt fokusere på konkrete situationer på de organisatoriske og personlige planer, hvor De tre Rum med fordel kan anvendes. Efter introduktionen vil deltagerne selv få lejlighed til at forholde sig til og afprøve De tre Rum.

Forvent en involverende aften med inspirerende oplæg, dialog og drøftelser i mindre grupper.

Michael Stig Ørbech
Michael har altid været engageret i menneskelig udvikling på såvel det personlige plan som professionelt, hvor han igennem mange år har arbejdet indgående med ledelse og udvikling af organisationer. Han er medforfatter af bogen ”Livgivende Samtaler og Relationer”, der handler om samtaleteknik, samt bogen ”Velfungerende Grupper og Team”, der sætter fokus på procesfacilitering og forandringsledelse af og i grupper og teams. Begge bøger er udgivet på Hans Reitzels Forlag (Gyldendal). Han er desuden blogger om ledelse for Ugebrevet Mandag Morgen. Michael er uddannet MSc (cand. polyt.), Master i Organisationspsykologi (MPO/RUC), Psykoterapeut (EAPT godkendt), IAF Certified Facilitator (CPF) og Council Guide.

Dato, tid og sted
Mandag den 15. januar 2018 kl. 18.00-19.30 hos os i Pilestræde 61, 1112 København K (500 meter fra Nørreport).

Tilmelding
Klik hér og tilmeld dig det spændende foredrag “De Tre Rum”

Mads Bab

Michael Stig Ørbech

Tilmeld nyhedsbrev

Vi accepterer Dankort.

Vi accepterer Dankort.

Pilestræde 61. 1., 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.