+45 3543 4474 mail@MBK.dk

3 strategier til, hvordan du får mere tid og overskud i hverdagen

Gratis foredrag v. Rikke Maj Thauer og Mette Bundgaard

Vidste du, at tidsmangel er den største årsag til, at mange føler sig presset og havner i den onde spiral, der kan lede til stress? Vi stresses tit, fordi vi mangler struktur på opgaver i dagligdagen, men også fordi vi havner i fælden hvor; ALT bliver vigtigt! Du kan spare rigtig mange timer, når du holder dig i balance og lærer at styre din tid, så det ikke bliver tiden som styrer dig.

Til dette foredrag med Mette Bundgaard og Rikke Maj Thauer, vil du få inspiration og fif til, hvordan du ved at ændre ganske få ting i hverdagen kan frigøre mere tid og energi til de ting, som er vigtige for dig. Oplev optimeringsspecialisten og stresseksperten komme med lavpraktiske råd og værktøjer til, hvordan du får mere tid og overskud – både privat og på jobbet.

Mette Bundgaard
Mette Bundgaard er optimeringsspecialist med mange års erfaring som underviser. Hun hjælper medarbejdere mod en nemmere hverdag via personlig effektivitet og overblik. Hun har siden 2008 drevet virksomheden Time Consult, hvor hun udover at undervise også holder foredrag og rådgiver. Mette er medforfatter til bogen ”en nemmere hverdag”, som udkom i 2017.

Rikke Maj Thauer
Rikke Maj Thauer er stressekspert med over 10 års undervisningserfaring. Hendes force er at omsætte teori til praksis. Hun er specialiseret indenfor stress og psykisk førstehjælp, og hun er en meget anvendt underviser på lederuddannelser inden for stressmanagement. Rikke ejer virksomhederne Thauer Stresscenter ApS og Thauer Online ApS, som begge har til huse i World Trade Center i Ballerup. Her beskæftiger hun sig udelukkende med at behandle stressramte mennesker samt uddanne ledere, HR, AMR, TR og medarbejdere til at håndtere stress i den rolle og på det niveau, som den enkelte er placeret i organisationen.

Dato, tid og sted
Onsdag den 29. november 2017 kl. 18.00-19.30 hos os i Pilestræde 61, 1112 København K (500 meter fra Nørreport).

Tilmelding
Klik hér og tilmeld dig det spændende foredrag “3 strategier til, hvordan du får mere tid og overskud i hverdagen!”

Mads Bab

Rikke Maj Thauer

Mette Bundgaard

Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.