+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Vis din hjerne, hvem der bestemmer!

v. Malene Akpuaka Brandt Andersen (Runde 3 kl. 14-15)

Runde 3: Kl. 14-15

Vis din hjerne, hvem der bestemmer!
Din hjerne fucker med dig! Vis den, hvem der bestemmer! Den dårlige nyhed er, at din hjerne fucker med dig – ja, den kører dig faktisk rundt i manegen. Den gode nyhed er, at du kan tage kontrollen tilbage og vise din hjerne, hvem der bestemmer.

På underholdende vis vil Malene Akpuaka Andersen i foredraget inspirere dig til at se på din hjerne, dig selv, dit liv og dit arbejde i et nyt lys.

Menneskets hjerne har gennem tiden haft tonsvis af funktioner, og mange af dem har vi ikke brug for længere. Alligevel lytter vi. Til hjernen, til tankerne, til frygten, til ubehaget, behaget, og hvad den ellers udsætter os for.

Du kan tage magten tilbage!
Du kan nemlig sætte dig ud over både din hjerne og dine tanker, så du kommunikerer bedre, får færre konflikter og større glæde og trivsel – både i dit arbejde og i privatlivet.

Men du skal finde dine store-drengs-bukser frem – for det er ikke for de vattede at tage kampen op. Det er skræmmende, det er besværligt, og det er totalt uvant – men du kan gøre det!

Ved din side har du Malene Akpuaka Andersen. Hun tror på dig og på at du kan. For hun gør det selv hver eneste dag.

Malene Akpuaka Andersen hjælper dig i sit foredrag med at få øje på en ny verden. En verden med frihed til at være glad – på trods af bekymringer, angst, travlhed, og hvad der ellers forstyrrer dig.

Malene Akpuaka Andersen
Hvis du nogensinde har følt at dine tanker har trukket dig rundt ved næsen, og er du træt af at finde dig i det, så har du fundet den rette person.

Malene Akpuaka Andersen har en evne til at vise dig dét, som du ikke altid selv kan få øje på. Nogle gange kan du blive helt nervøs for, om hun kender dig bedre, end du kender dig selv.

Hendes dedikerede mål er at få mennesker til at slappe mere af og ikke at tage livet så alvorligt. Du kan alligevel ikke gøre noget ved det. Åben øjnene og enjoy the ride.

Som foredragsholder og selvstændig konsulent, underviser og supervisor brænder Malene Akpuaka Andersen for bevidsthed, for indre drivkraft og for, hvordan du kan kommunikere med andre og med dig selv for at få så meget skønhed, glæde og jubel ud af livet, som overhovedet muligt. Malene arbejder med mennesker på arbejdspladser, og hvordan mødet dér – mellem borger og medarbejder, mellem medarbejdere og mellem leder og medarbejder – formes på bedst mulige måde.

Malenes yndlingscitat: “Hvis ikke det går, så går det nok alligevel”

Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.