+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Vindertyper og vindermentalitet

Motivationsekspert og inspirator, Ulrik Lynge

Runde 3: Kl. 15:00-16:00 – FOREDRAGET MED ULRIK LYNGE ER DESVÆRRE AFLYST! 

Vindertyper og vindermentalitet
– det fås ikke som hyldevarer, hverken i sportens verden eller i erhvervslivet!

En vinder har prøvet at sejre flere gange, og skyldes det at man er blevet en del af en ”vinderkultur”, eller at man bare er så meget bedre end alle andre?

Vindertyper, vindermentalitet og vinderkultur er meget i fokus disse år. Masser af forskning viser, at når man arbejder målrettet mod hele tiden at blive bedre og skabe nye succeser i det daglige, ja – så skabes der en kultur hvor flere ”sejre” bliver en del af hverdagen, og hvor man oplever at indsatserne i højere grad lykkes. Det er ikke en kultur der skabes ”over night”, men som kræver vedholdende fokus og en klar forståelse af daglige motivationsparametre.

Er denne kultur kun noget der hører sportens verden til?

NEJ – det er en kultur som erhvervslivet har tillært sig over de senere år – og som den stadig kan lære meget af. Første skridt til øget fokus på ”vinderkulturen” i erhvervslivet handler om, at man tør tale åbent om succeser, menneskelige indsatser, fokusområder, måleparametre, holdninger og adfærd, og samtidig forstår at vi alle er vindere på forskellige niveauer.

Tør du det i din hverdag – at sige højt at du er en del af en vinderkultur?

Hør Ulrik Lynge fortælle, på en sjov, engageret og humoristisk måde om, hvordan han har taget afsæt i elitesportsverden og viden herom, til at skabe succes med at integrere vinderteams i alle typer virksomheder i Danmark.

 

Ulrik Lynge
Ulrik Lynge er en erfaren foredragsholder, der med præcision, energi og masser af grin får deltagerne til at reflekterer over deres egen hverdag. Han arbejder til dagligt med ledere, medarbejdere og top elitesportsudøvere, og han ved hvad der skal til for at ”flytte” mennesker.

Ulrik Lynge er en markant og særdeles inspirerende peptalker og træner. Hans erfaring og baggrund gør ham i stand til at inspirere alle typer ledere og medarbejdere, samt i hans arbejde med topelitesportsfolk.

Han formår, hvad enten målgruppen er lille eller en fyldt konferencesal, at fange alle deltagere og sætte tanker i gang, omkring motivation, adfærd og daglig performance.

Han ved hvad der skal til, for at præstere så godt som overhoved muligt i det daglige, samtidig med at man er top motiveret.
Ulriks peptalks og træningsdage er kendetegnede ved at være særdeles inspirerende, underholdende og energiskabende. De er konkrete og tankevækkende og giver ”lyst til meget mere”.

Omdrejningspunktet for Ulriks praktiske erfaring med udvikling af mennesker – ledere, medarbejdere og elitesportsfolk – kommer dels fra en aktiv karriere som elitesportsudøver, uddannelseschef for AstraZeneca, samt 10 år i konsulentbranchen med egen virksomhed, hvor fokus har været rettet mod motivation, performanceoptimering, menneskelig adfærd, og coaching.

 

Tilmeld dig Åbent Hus 2016 – klik her!
Ulrik Lynge, Motivationsekspert & inspirator

Motivationsekspert & inspirator, Ulrik Lynge


Tilmeld nyhedsbrev

Vi accepterer Dankort.

Vi accepterer Dankort.

Pilestræde 61. 1., 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.