+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Vind eller forsvind ��� 5 fejl du aldrig må begå i salg

Foredragsholder og dobbelt Verdensmester, Mette Bloch

Runde 4: Kl. 16:30-17:30

Vind eller forsvind – 5 fejl du aldrig må begå i salg
Vind kunderne!
Ville det ikke bare være fedt at være bedre end de 99% af de mennesker, butikskæder, virksomheder og hjemmesider, du konkurrerer med? Så er det her foredraget for dig!

Mette Bloch er ikke bare verdensmester i roning, hun er også verdensmester i kommunikation. Hun kan på en time give din virksomhed værktøjer til at vende forretningen 180 grader, så kunderne strømmer til og BLIVER!

35 år som mystery shopper (og den kritiske af slagsen!) har gjort, at hun har samlet alt det bedste, og det værste sammen.

Hun deler ud af erfaringerne og giver dig de simple og alligevel ubenyttede fif og tricks der skal til for at ændre en kundes oplevelse fra frygtelig til fantastisk, også selvom du ikke kan give kunden det, han eller hun har brug for.

Det handler nemlig ikke bare om at smile meget, at have den rette vare på lager, eller at kunne mønstre den laveste pris. Det er helt andre parametre der får os til at handle det samme sted igen og igen.

Snyd ikke jer selv for foredraget her, det bliver den bedste investering du har gjort længe!

 

Mette Bloch
Mette Bloch er dobbelt-verdensmester i roning. Ud over sin flotte idrætskarriere, har Mette Bloch læst psykoterapi og er en fremragende foredragsholder. Ydermere har hun en bachelorgrad i idræt og er skribent og forfatter til bøgerne ”Tør du blive en vinder?”, “12 Minutter – 12 Uger” og “Bliv din egen træner”.

 

Tilmeld dig Åbent Hus 2016 – klik her!
Mette Bloch, Foredragsholder og dobbelt verdensmester

Foredragsholder og dobbelt Verdensmester, Mette Bloch

Tilmeld nyhedsbrev

Vi accepterer Dankort.

Vi accepterer Dankort.

Pilestræde 61. 1., 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.