+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Trivsel i hverdagen

Coach og proceskonsulent, Ann Pia Jakobsen

Runde 1: Kl. 12:00-13:00

Trivsel i hverdagen
Med afsæt i positiv psykologi vil Ann Pia gennem dette foredrag inspirere dig til at skabe mere trivsel i din hverdag – på jobbet eller i fritiden.
Positiv psykologi er et forskningsfelt, der i de seneste år er skyllet ind over danskernes problemløsning. Til bekymring for nogle og begejstring for mange andre.

I dette foredrag bliver du præsenteret for enkle og konkrete redskaber til at øge din bevidsthed om at få det bedst mulige ud af hverdagen.
Du får indsigt i, hvordan du kan arbejde med din egen glæde og trivsel.
Der vil være fokus på personlige styrker, og hvordan vi kan få dem mere i spil i hverdagen – på jobbet eller i fritiden.
Foredraget kommer rundt om emner som positivitet og motivation. Ikke mindst vil der komme forskningsmæssige bud på hvilke elementer, der er afgørende for om vi trives.

Positiv psykologi er en retning inden for psykologien, der har fokus på menneskelig trivsel og en metode til at fungere mere optimalt. Den positive psykologis fokus er ikke nyt, men står på skuldrene af nyere psykologiske discipliner bl.a. den humanistiske psykologi.
Coach og master i positiv psykologi Ann Pia Jakobsen fortæller om baggrund, fokus og forskning indenfor positiv psykologi og giver til genmæle i forhold til kritikken af feltet.
Oplev dette foredrag og bliv inspireret til at skabe endnu mere trivsel i din hverdag. Til slut en advarsel; Ann Pias positive energi kan have smitteeffekt!

 

Ann Pia Jakobsen
Ann Pia er certificeret coach og arbejder som coach, proceskonsulent og underviser med fokus på motivation, trivsel, stresshåndtering, mindfulness, mentorskab og kommunikation.
I rollen som coach, proceskonsulent og underviser arbejder hun med medarbejder- og lederudvikling i både private og offentlige virksomheder. Som certificeret coach med speciale i stresshåndtering arbejder hun med både individuelle- og gruppecoachforløb.
Ann Pia underviser desuden i coaching, kollegial coaching og facilitering.

Hun har en master i positiv psykologi fra Aarhus Universitet og certificeret coach med speciale i stresshåndtering. Hun er uddannet mindfulness instruktør og certificeret instruktør i psykisk førstehjælp. Desuden uddannet socialrådgiver med hovedfokus på udviklingsprojekter inden for CSR.

 

Tilmeld dig Åbent Hus 2016 – klik her!
Ann Pia Jakobsen, Coach og proceskonsulent

Coach og proceskonsulent, Ann Pia Jakobsen


Tilmeld nyhedsbrev

Vi accepterer Dankort.

Vi accepterer Dankort.

Pilestræde 61. 1., 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.