+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Tiltræk og fasthold de nye super-kids

Skuespiller, Lai Yde

Runde 2: Kl. 13:30-14:30

Tiltræk og fasthold de nye super-kids
Tiderne skifter – alle ved det, men de færreste aner hvor dybt forandringerne, egentlig stikker.

I dag bliver 15% af de unge kaldt “super performere” – men modsat tidligere generationer er de ikke egoister eller grådige – de er selvstændige, innovative humanister – de prioriterer bæredygtighed, social ansvarlighed og individuelle kompetencer ekstremt højt. De har et enormt personligt overskud og et kreativt snilde, der kan intimidere de fleste ledere, men takles de korrekt, deler de meget gerne ud af deres tid, overskud og snilde.

Det er klart at de virksomheder som forstår at tiltrække og fastholde disse “super kids” står meget stærkt, men det kræver noget særligt – ikke penge, status eller sikkerhed, men derimod mangfoldighed, menneskeligt overskud, dybere mening og en dyb respekt for deres selvstændighed! For super-kids søger altid en dybere mening med galskaben!

Kom og oplev Lai Yde og hans professionelle skuespillere – som vil lave realistiske rollespil over nutidens “møder” mellem de tre gamle kerneværdier samt den helt nye. Oplev hvordan konflikter og modsætninger kan vendes til en kæmpe fordel for din organisation. Lad dig inspirere til at tænke ud af boksen og forstå hvordan tankefrihed kan tiltrække de nye “super performere”. Lad dig overraske af en helt anden tankegang end den gængse. Måske provokerende men helt sikkert fremtidsorienteret….

 

Lai Yde
Lai Yde er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole men har siden 2003 brugt sine evner på at udvikle tusindvis af ledere i at tackle svære situationer. Hans træning som skuespiller gør ham til en dygtig, passioneret og humoristisk oplægsholder – og som kunstner er han modig nok til selv at tage masken af og gå i kødet på forbudte tabuer, såsom magt og sex – med både vid og bid. Han er et autentisk og kreativt væsen med fokus på alle de fem menneskelige energier: mentale, følelsesmæssige, fysiske, seksuelle og åndelige.

 

Tilmeld dig Åbent Hus 2016 – klik her!
Lai Yde, Skuespiller

  Skuespiller, Lai Yde

Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.