+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Stress og personlighed!

Forfatter og foredragsholder, Thomas Milsted

Runde 1: Kl. 12:00-13:00

Stress og personlighed!
Grænselandet mellem sårbarhed og robusthed. Alle kan få stress og mange gør det.
Og når det kommer til stressresponsen har det intet med personlighed at g��re. Lad dette være slået helt fast.
Alle der får stress, gør det på den samme måde.

Forskellen kan ligge i længden og styrken og hvad der kan aktivere det. Men det er de samme hormoner og transmitterstoffer man producerer. Det er de samme organer der aktiveres. Der er ingen, der producerer blå hormoner, når de er stresset og andre røde. Farven er ens.

Alle får stress, hvis de overbelastes, arbejder for meget eller sover for lidt. Alle.

Det handler ikke om at placere skyld!!!! Er man skyldig, har man gjort noget forkert.
Har man fået stress, har man ikke gjort noget forkert og skal derfor heller ikke (for)dømmes.

MEN. For der er et MEN.
Forskellen i personlighed har betydning for, hvor lille eller stor en belastning, der skal til, før der udløses en stressrespons. Forskellen handler også om, hvor længe man går med det, og hvad man gør for at komme af med det. Det er mængden af beskyttelsesfaktorer sat i forhold til mængden af risikofaktorer, der i første omgang og i langt de fleste tilfælde har betydning for, om man får stress.
Og det er i personligheden vi blandt andet finder beskyttelsesfaktorerne. Robustheden om du vil.

Det er desværre ikke en myte at stress også handler om selvværd, perfektionisme eller det at være særlig sårbar. Dette foredrag vil hjælpe dig til at få skilt tingene ad, så du kommer til at forstå hvor det er vilkårene der bør ændres – og hvor det er dig, som må tilegne dig nye kompetencer, hvis du vil trives.

 


Thomas Milsted

Thomas har i mere end 20 år været en af landets mest benyttede foredragsholdere og undervisere indenfor områder som stress, trivsel, arbejdsglæde, sygefravær, forandringer og social kapital. Dette suppleret med processer hen mod bedre trivsel, samarbejde, konfliktløsning og kommunikation.
Han er en stærk profil hos både private virksomheder og organisationer såvel som hos offentlige virksomheder og institutioner og får topkarakterer fra deltagerne, hvad enten han står over for det store konference publikum eller den mindre gruppe i det lukkede forum. Hans form er ligefrem og han forstår at levere et vigtig og komplekst budskab med et glimt i øjet – på en letforståelig og helt nede på jorden måde.
Thomas er generalsekretær i ”Stresstænketanken”, hvor han er med til at udvikle vejen hen mod mere trivsel for medarbejdere, ledere og danskere generelt.
Thomas er forfatter til en række succesfulde bøger indenfor ovenstående områder. Desuden arbejder han også som skribent og har skrevet adskillige artikler til fagblade, magasiner og aviser. Han er desuden medlem af Dansk Journalistforbund.

 

Tilmeld dig Åbent Hus 2016 – klik her!
Thomas Milsted, Forfatter og foredragsholder

Forfatter og foredragsholder, Thomas Milsted


Tilmeld nyhedsbrev

Vi accepterer Dankort.

Vi accepterer Dankort.

Pilestræde 61. 1., 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.