+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Stop talking - start tegning!

v. Mette Ullersted (Runde 2: Kl. 12:30-13:30)

Runde 2: Kl. 12:30-13:30

Stop talking – start tegning!

Er du træt af PowerPoints? Så tegn det, I taler om!
Det visuelle sprog – tusser og papir – er ved at trænge ind i mødelokalerne. Mange har opdaget, at grafisk facilitering virker motiverende og giver overblik, når der arbejdes med komplekse problemstillinger.

Mette Ullersted fortæller og giver eksempler på, hvordan man bruger grafisk facilitering til at skabe mere energi og ejerskab på møder. Illustrationerne, som Mette vil præsentere dig for, kan supplere eller erstatte dagsordenen og PowerPoints, eller de kan bruges til at guide og facilitere gruppearbejde, så det ikke ‘kører af sporet’. Illustrationerne gør det nemmere for mødedeltagere at forstå hinanden, ‘at tale samme sprog’ og hurtigere nå resultater sammen.

Dette foredrag er et tussen-i-hånden-oplæg. Mette tegner for, og du tegner efter, så du bagefter behersker 5 anvendelige ikoner. Det er for alle – også dig, som ikke har tegnet siden 4.klasse.

Mette Ullersted
Mette Ullersted er selvstændig facilitator og proceskonsulent. Hun er IAF Certificeret Professionel Facilitator. Hun faciliterer møder, workshops og konferencer for offentlige og private virksomheder. Hun hjælper organisationer med innovation og forandringsprocesser. Hun faciliterer processer, der skaber ejerskab og fælles forståelse, og hun hjælper virksomheder med at udvikle nye ideer og arbejdsgange. Og hun sørger for, at de når frem til målet. Hun har udviklet og indsamlet 147 konkrete værktøjer til facilitering. Hun kalder den ”Toolbox til mødeledelse og facilitering”.

Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.