+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Skriv bedre tekster – klart, konkret og korrekt!

v. Mariann Bach Nielsen (Runde 2 kl. 12:30-13:30)

Runde 2: Kl. 12:30-13:30

Ofte løber vi ind i tekster, der er tunge, lidt knudrede – og måske endda kedelige at læse. Det er da ærgerligt, når det nu er muligt at skrive tekster med høj faglighed og let og appetitligt sprog på samme tid. I foredraget her får du masser af inspiration til at turde skrive lige til hjertet og hjernen af din modtager. Blot det at være bevidst om, hvordan du bruger et par retoriske værktøjer som etos, logos og patos, kan være en stor hjælp for dig som skribent. Og når du så også fanger, hvad der kan gøre en sætning tung eller let – så er du allerede godt på vej til at nå og også til at fange din læser. Mariann giver dig en stribe brugbare tips og tricks til at slippe ud af det tunge administrative sprog og i stedet skrive, så det swinger.

Mariann Bach Nielsen
Mariann Bach Nielsen er uddannet lærer og master i retorik og formidling. Karrieren har spændt over undervisning, produktion af undervisningsmaterialer og kommunikation til mange forskellige målgrupper. I 1999 etablerede hun virksomheden 2vejs kommunikation og har siden undervist tusindvis af kursister i at kommunikere klart og præcist. Især det at inspirere deltagere til at skrive på et højt fagligt niveau – og alligevel læsbart, er en af Marianns spidskompetencer. Hun underviser altid med humor som en vigtig ingrediens – og med stor respekt for deltagernes forskellige baggrund og faglige virkelighed.

Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.