+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Skilsmisse koster dyrt - også for arbejdspladsen!

v. Ruth Juul og Rikke Maj Thauer (Runde 2: Kl. 12:30-13:30)

OBS! Foredraget er desværre aflyst – vælg ét af de andre spændende foredrag hér.

 

Runde 2: Kl. 12:30-13:30

Skilsmisse koster dyrt – også for arbejdspladsen
Hvordan kan arbejdspladser være med at til hjælpe deres medarbejdere i skilsmisseprocessen? Alle ved, at medarbejdere der har det godt i livet, kan yde væsentlig mere på jobbet. Når en medarbejder rammes af en skilsmisse, koster det i gennemsnit 72.000 kr. for arbejdspladsen i sygefravær og tabt produktion. Kom og hør Ruth Juul og Rikke Maj Thauer fortælle, hvorfor private livskriser kommer arbejdspladsen ved.

Foredraget giver svar på:

  • Hvordan skilsmissen kan påvirke medarbejderes ydeevne og arbejdspladsens psykiske arbejdsmiljø.
  • Hvad arbejdspladsen kan gøre for at støtte medarbejderen gennem skilsmissekrisen.

Enhver arbejdsplads har medarbejdere, som skal varetage jobbet, samtidig med at de også skal kunne gennemleve skilsmissekrisens belastninger. Ved at arbejdspladsen forbereder sig på at kunne håndtere medarbejdere, når de rammes af en livskrise, styrkes såvel det psykiske arbejdsmiljø, som medarbejderens arbejdsevne.

Målgruppen er ledere, HR konsulenter, arbejdsmiljø- og tillidsrepræsentanter samt nysgerrige og omsorgsfulde kollegaer.

Rikke Maj Thauer
Foredragsholderen Rikke Maj Thauer er certificeret stresscoach fra Matzau Erhvervspsykologer og certificeret instruktør i Psykisk førstehjælp fra Psykiatrifonden. Siden 2012 har hun drevet Thauer Stresscenter, som har til huse i WTC Healthcare Center i Ballerup. Rikke har en baggrund som regionschef i et privat jobcenter, og hun er en meget anvendt underviser på lederuddannelser inden for bl.a. stress og psykisk arbejdsmiljø.

Ruth Juul
Foredragsholderen Ruth Juul er centerleder i virksomheden Kondia. Hun er konfliktmægler, underviser og samtalepartner. Hun har mange års erfaring som lærer, skoleleder og familierådgiver.  Hun har en læreruddannelse fra Frederiksberg Seminarium, en Diplom i Ledelse fra Forvaltningshøjskolen og en Mastergrad i Konfliktmægling fra Kbh. Universitet. Hun ser det betydningsfulde i, at parter i konflikt får mulighed for både at fremlægge eget perspektiv og lytte til den anden parts perspektiv. Hun arbejder mod, at der igennem dialog åbnes mulighed for, at der ikke bare er to perspektiver i en konflikt, men at noget nyt kan opstå.

Tilmeld nyhedsbrev

Vi accepterer Dankort.

Vi accepterer Dankort.

Pilestræde 61. 1., 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.