+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Skab overskud - for du kan ikke hælde fra en tom kande

v. Gitte Koldtoft (Runde 2 Kl. 12:30-13:30)

Runde 2: Kl. 12:30-13:30

Skab overskud – for du kan ikke hælde fra en tom kande!

Giver du til andre, men glemmer du dig selv? Føler du ofte, at du bliver nødt til at gøre bestemte ting, fordi ”de andre” forventer det af dig, og ikke fordi det skaber indre ro, glæde og begejstring hos dig selv?

Kender du fornemmelsen af at hælde fra en tom kande?

Så er du klar til dette humoristiske, rørende og energiske foredrag, hvor du får simple værktøjer til at fylde din kande op.

Gør dig klar til at modtage læringen om, hvordan du med ”De fire leveregler” skaber indre ro, glæde og overskud. Hvordan du håndterer dit indre sludrechatol. Hvorfor din selvtillid er afgørende for dit overskud – og hvordan du på ti dage kan ”booste” den massivt. Hvordan du med metoden ”Forsøg først at forstå”, nemt kan få andre til at lytte, og også selv bliver bedre til at lytte. Hvorfor det er SÅ meget nemmere at fylde din kande op, når du har procesorienteret mål via små skridt. Hvordan du med 5, 4, 3, 2, 1 metoden undgår overspringshandlinger og skaber resultater baseret på din vise intuition. Hvorfor det skaber ro at slutte fred med virkeligheden. Og sidst men, ikke mindst, lærer du, at kanden altid kan være fyldt, uanset hvor meget du hælder op til andre, så længe du giver dig selv og andre ægte nej’er og ægte ja’er.

Nu ved du, hvordan du holder din egen kande fyldt, så du kan hælde op til andre fra et sted af rent overskud og autencitet.

Gitte Koldtoft
Gitte Koldtoft har med sin baggrund som Bac. i Retorik og Massekommunikation fra Københavns Universitet en passion for formidling. Siden år 2001 har Gitte haft en karriere som foredragsholder, underviser og coach for erhvervslivet. Gitte fik publiceret sin første artikel om personlig udvikling i 2006, og det er siden blevet til mere end 50 artikler til magasiner som Q, Femina og Psykologi – samt tre bøger fra Politikens Forlag og Nyt Nordisk forlag. Ønsker du at følge med i Gittes ugentlige podcasts, videoer og tv programmer for Kanal 1 Hovedstaden m.m. – finder du det hele via www.koldtoft.dk

Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.