+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Sex, Drugs & Rock'n'Roll

v. Rasmus Fjeldsted (Runde 4: Kl. 15:30-16:30)

Runde 4: Kl. 15:30-16:30

”Sex, Drugs & Rock’n’Roll” – et anderledes kursus i motivation.
Er det sex, drugs & rock´n´roll, der skal til for at holde os motiveret i hverdagen? Eller er det noget helt andet? Hvordan forbliver vi sultne på vores arbejde? Hvordan vedligeholder eller genfinder vi begejstring for hverdagen? Og er det muligt at genfinde den allerede fra morgenstunden?

Med afsæt i anerkendt motivationsteori, tager Rasmus Fjeldsted fra SUPPLEMENT A/S os igennem hverdagen og arbejdslivet på jagt efter motivation og begejstring. Så kom og hør et anderledes oplæg om Motivation. Et oplæg der måske sætter nogle helt nye tanker i gang i dig.

Rasmus Fjeldsted
Rasmus Fjeldsted har mere end 20 års erfaring inden for den kreative branche. Han har selv udgivet tre plader og stået på scener i Kina, USA, England og Danmark. Han er desuden uddannet Finansøkonom. Han har en Harvard certificeret mini-MBA i Strategi og Ledelse, og han er global certificeret coach(ICC) og certificeret i ETaC (Dr. Poul Ekmans micro-expression theory).

Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.

Share This