+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Sang og selvironi

Skuespiller, komponist og sangcoach, Chris Skytte

Runde 3: Kl. 15:00-16:00

Sang og selvironi
Findes der noget værre og mere pinligt end workshops, hvor tilhørerne skal spille bongotromme med bananer, køre race på kontorstolene eller synge skønsang? Ikke hvis man spørger Chris Skytte. Ikke desto mindre inviterer han netop til en workshop med sangen som udgangspunkt.

Med lune, frækhed og stor selvironi forfører Chris tilhørerne til at turde synge sammen, samtidig med at de bliver bombarderet med sjove anekdoter fra hans mange år i underholdningsbranchen.

Snart opdager man, at det mere er lattermusklerne end stemmemusklerne, der bliver rørt.
En seance med Chris ryster op i fællesskabet, booster ny energi til dit arrangement og som bonus har tilhørerne fået redskaber til at bruge og kontrollere deres stemmer.

 
Chris Skytte
Chris Skytte har gennem hele sit liv arbejdet i underholdningsbranchen som henholdsvis skuespiller, komponist og sanglærer/sangcoach. Han har været med til at lave børneprogrammer på Danmarks Radio, optrådt på et utal af teatre, sidst på det NY Teater og myndigt dirigeret pigerne på Bakkens Hvile. Udover dette har Chris skrevet musik til et hav af musicals, shows og lavet en hel del reklamemusik.

 

Tilmeld dig Åbent Hus 2016 – klik her!
Chris Skytte, Skuespiller, komponist og sangcoach

Skuespiller, komponist og sangcoach, Chris Skytte


Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK A/S
MBK A/S logo
Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

Læs hvorfor det går så godt i vores nyhedsbrev og få nyheder om kurser, lokaler og gratis foredrag.

Tak for din tilmelding :-)

Share This