+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Sang og selvironi

Skuespiller, komponist og sangcoach, Chris Skytte
Runde 3: Kl. 15:00-16:00

Sang og selvironi
Findes der noget værre og mere pinligt end workshops, hvor tilhørerne skal spille bongotromme med bananer, køre race på kontorstolene eller synge skønsang? Ikke hvis man spørger Chris Skytte. Ikke desto mindre inviterer han netop til en workshop med sangen som udgangspunkt.

Med lune, frækhed og stor selvironi forfører Chris tilhørerne til at turde synge sammen, samtidig med at de bliver bombarderet med sjove anekdoter fra hans mange år i underholdningsbranchen.

Snart opdager man, at det mere er lattermusklerne end stemmemusklerne, der bliver rørt.
En seance med Chris ryster op i fællesskabet, booster ny energi til dit arrangement og som bonus har tilhørerne fået redskaber til at bruge og kontrollere deres stemmer.

 
Chris Skytte
Chris Skytte har gennem hele sit liv arbejdet i underholdningsbranchen som henholdsvis skuespiller, komponist og sanglærer/sangcoach. Han har været med til at lave børneprogrammer på Danmarks Radio, optrådt på et utal af teatre, sidst på det NY Teater og myndigt dirigeret pigerne på Bakkens Hvile. Udover dette har Chris skrevet musik til et hav af musicals, shows og lavet en hel del reklamemusik.

Chris Skytte, Skuespiller, komponist og sangcoach

Skuespiller, komponist og sangcoach, Chris Skytte

Tilmeld nyhedsbrev

Vi accepterer Dankort.

Vi accepterer Dankort.

Pilestræde 61. 1., 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.