+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Sådan håndterer du forhindringer

v. Gitte Koldtoft (Runde 4: Kl. 15:30-16:30)

Runde 4: Kl. 15:30-16:30

Sådan håndterer du forhindringer
En ting er sikkert – uanset hvor positivt du tænker, vil du opleve alt fra daglige vindpust til massiv stormvejr i dit liv. I dette foredrag fokuserer vi på, hvordan du styrker dit sejl.

Med en kombination af historier fra eget liv, humor og konkrete coaching teknikker, tager Gitte Koldtoft dig med på en rejse ind i dig selv. For hvilke potentialer har du allerede inde i dig, der transformerer modstand til læring? Hvad skal der til, for at du ser på problemerne i stedet for at dvæle ved dem? Hvad sker der, når du slutter fred med virkeligheden? Hvordan er andre mennesker altid et spejl af noget, du skal se på i dig selv? Hvorfor KAN du ikke tage noget personligt? Og hvilke to følelser er de eneste, du skal forholde dig til?

Foredraget er en slags mini udgave af hendes heldagskursus ”Sådan håndterer du forhindringer i jobbet” kogt ned til en time. Du kan forvente underholdning, høj energi, grin og minimum 10 nye coaching teknikker, du kan tage i brug med det samme.

Gitte Koldtoft
Gitte Koldtoft har i 15 år fungeret som foredragsholder og underviser for erhvervslivet. Hun har primært beskæftiget sig med kommunikation, sundhed, trivsel og psykisk arbejdsmiljø. Hun er uddannet fra Københavns Universitet og har en bachelor i retorik og massekommunikation. For hende er videreuddannelse endnu vigtigere end uddannelse, da det eneste konstante i erhvervslivet er forandring. Derfor tager hun bl.a. til USA en gang om året for at deltage i relevante kurser inden for kommunikation og personlig udvikling.

Gitte er positiv, empatisk og resultatorienteret. Hun formidler via ”storytelling” og bruger simple værktøjer, teori, øvelser og eksempler fra eget liv. Hendes hensigt er, at deltagerne har så positiv en oplevelse, at de slet ikke kan vente med at komme tilbage på jobbet og tage værktøjerne i brug. Vi husker bedst teorien, når vi føler os underholdt i indlæringsprocessen.

Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.