+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Resultater for hjerne, hjerte og bundlinje

Specialist i kultur, værdiforankring og facilitering, Dorte Krogh

Runde 2: Kl.13:30-14:30

Resultater for hjerne, hjerte og bundlinje
Værdi og kulturforankring – og den betydning det har for din forretningsstrategi.

Nogle siger, det er blødt at arbejde med værdier …
Har du på din vej mødt en visionær, inspirerende og involverende leder, som havde tillid, satte tydelige rammer, gav ansvar og viste anerkendelse? Det er et privilegium. Det er det i høj grad også, at have haft det modsatte … du husker det nok ikke som et decideret privilegium! Men, det var i mødet med kontrasten, du formentlig fik redskaber til at mærke, hvem du er, hvor dine værdier er, hvad du vil stå for, kendes på og huskes for. Som menneske, medarbejder eller leder.

Definering og forankring af fælles værdier- og kultur lyder måske blødt for nogen. I kommerciel kontekst bliver det knapt så blødt. Giver det mening at diskutere hvad færre misforståelser og f.eks. nedbrydelse af silo-tænkning konkret betyder for bundlinjen. Så giver det også mening at arbejde for diversitet, samarbejde på tværs, rum for nytænkning, og motivation i strategien.

Målet er at inspirere, motivere og give dig konkrete input til mulighederne når værdi og kultur-forankring er på agendaen.

· Ledelses-vision. Hvorfor og hvordan leder vi, som vi gør, og hvordan følger vi visionen?
· Potentialet i egne værdier. Hvordan udnyttes disse i organisation, produkt og brand?
· Kortlæg fremtidens muligheder for dig og din organisation.
· Inspiration og historier fra KULTUR-nomadens rejse.

 

Dorte Krogh
Dorte Krogh er specialist i kultur-, værdiforankring, som hun faciliterer og hjælper ejere, ledere og medarbejdere til at definere, og ikke mindst forankre i deres organisation, produkt og brand. Sideløbende har hun i sit research-koncept, KULTUR-nomaden, haft dialog med mere end 250 ejere, ledere og medarbejdere omkring den forskel, fælles værdier og kultur kan gøre for hjerne, hjerte og bundlinje når den kanaliseres ud i motivation, samarbejde og effektivitet. Dorte drev i mere end 20 år egen designvirksomhed, som hun solgte i 2011. Hun har taget initiativ til brancheforeningen for danske designvirksomheder, været int. jurymedlem og skrevet en Harvard Business Case om kultur og værdibaseret ledelse i Moods of Norway. Hun bor i København, arbejder i fritiden med mentaltræning for unge volley-spillere, ror kajak og har bl.a. krydset Lapland på hundeslæde.

 

Tilmeld dig Åbent Hus 2016 – klik her!
Dorte Krogh, Specialist i kultur, værdiforankring og facilitering

Specialist i kultur, værdiforankring og facilitering, Dorte Krogh


Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.