+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Relationer skaber resultater

v. Rikke Maj Thauer (Runde 2 kl. 12:30-13:30)

Runde 2: Kl. 12:30-13:30

Hvad ville en lille flue på væggen fortælle om relationerne på din arbejdsplads?

Når vi taler forbi hinanden på jobbet, undgår at rydde op i det sagte og glemmer at anerkende hinanden på grund af travlhed, så skabes der grobund for at stress og mistrivsel kan blomstre i arbejdskulturen.

Når vi besidder stærke kommunikative kompetencer, så styrkes det sociale fællesskab, og mistrivsel og stress hæmmes på arbejdspladsen.

… og når relationen er tillidsfuld så bliver det samtidig lettere at håndtere den svære samtale om det vi ikke er enige om, men også samtalerne om mere personlige forhold bliver mere legale, og det beskytter virksomheden mod mistrivsel og fremmer en øget produktivitet.

Så hvad enten du er leder eller medarbejder, så er du i en eller anden forstand ansat til at skabe resultater … samtidig skabes de bedste resultater ofte i fællesskaber, og her er både de sociale og kommunikative kompetencer vigtige for at nå i mål.

Nogle medarbejdere er hjernemennesker, mens andre er hjertemennesker, så hvordan kan vi opnå en større forståelse for hinanden, så trivslen er i højsæde og resultaterne nås?

”Relationer skaber resultater” er et foredrag der giver dig et perspektiv på, hvordan du som kollega og/eller leder kan bruge forskellighederne teamet til at skabe ekstraordinære resultater samt hvilke elementer, der er vigtige for at relationerne styrkes.

  • Hvilken betydning har kommunikationen for gode relationer og resultater i virksomheden?
  • … og hvad er de helt indlysende konsekvenser ved en lukket og eller dårlig kommunikation i virksomheden?
  • Hvad bør du anerkende hos dine kollegaer/medarbejdere – og hvad skal du ikke anerkende, hvis du ønsker højt engagement?
  • VÆRKTØJ: Positiv feedback i hverdagen

Rikke Maj Thauer
Rikke Maj Thauer er stressekspert med speciale inden for stress og psykisk førstehjælp. Rikke er direktør for Thauer Stresscenter ApS, der behandler stressramte mennesker samt uddanner ledere, HR, AMR, TR og medarbejdere til at håndtere stress i den rolle og på det niveau, hver den enkelte er placeret i organisationen.

Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.