+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Power på stemmen - tal, så du får dem med!

v. Lone B. Skovgaard (Runde 2: Kl. 12:30-13:30)

Runde 2: Kl. 12:30-13:30

I dette foredrag vil Lone B. Skovgaard vise dig, hvor let det er at få power på stemmen. Mange tror, det er noget psykisk, de skal have justeret for at få styr på stemmeføringen, men Lone viser dig, hvordan du med ganske få fysiske teknikker kan tale med selvtillid og autoritet og nyde kontakten til dem, du kommunikerer med.

Kender du dét at tale til nogen og føle, at du ikke når hen til dem? At du ikke bliver hørt i det omfang, du gerne vil? Og mens du håber på, at de tager dig alvorligt, er du optaget af at tale højt nok og nogenlunde flydende.
Måske har du spændinger i halsen, nakken og skuldrene, og måske bliver du hæs efter kun at have sagt noget i en halv time. Alt sammen tegn på, at dit åndedræt og dine muskler er begrænsede i at yde deres ypperste til stemmen og dit velbefindende. Med et begrænset åndedræt får du tilført mindre ilt, end du har mulighed for, og dit stofskifte arbejder på et lavere blus, end det kan. Dit daglige energiniveau når således ikke sin optimale højde. Spændinger i hals- og nakkemusklerne tyder på, at du sender stemmen afsted med halsen.
Men at sende stemmen afsted fra halsen er det samme som at sende vand igennem en slange med huller i. For at have fuld kraft på din tale, skal mellemgulvet og dine mave- og rygmuskler være med til at udfolde den. Så kommunikerer du dynamisk og afslappet og kan nøjes med at være optaget af det, du gerne vil sige.

Lone B. Skovgaard glæder sig til at vise dig, hvor let det er at sende stemmen fjedrende afsted fra kroppen. Og hvordan brugen af en særlig talerytme øger dine ressourcer hver dag og giver dig en behagelig sikkerhed, når du siger noget.
Vel mødt!

Lone B. Skovgaard
Siden (1998) har det været Lone B. Skovgaards passion at træne andre i deres stemmebrug, fordi det har en afgørende betydning for det daglige velvære og omgangen med andre mennesker.

I sin virksomhed, Stemmeteknik, har Lone haft glæden af at stemme- og taletræne ledere i dansk erhvervsliv, politikere, erhvervspsykologer, undervisere, advokater, konsulenter, reklame speakere, radiospeakere, forfattere, fortællere, sportstrænerer og skuespillere med flere. Hun har diplom i Horst Coblenzers metode i åndedræt, stemme og tale og har i en årrække modtaget klassisk sang- og stemmetræning fra blandt andre Kgl. Operasanger Sten Byriel og Jeannette Lovetry (New York). Hun har læst jura på Københavns Universitet og blev i 1997 færdiguddannet som International Markedsøkonom.
Du kan tilmelde dig Lone B. Skovgaards GRATIS månedlige nyhedsbrev med nemme, lynhurtige og effektive teknikker til stemmen, åndedrættet og din kommunikation på www.stemmeteknik.net

Når du tilmelder dig, får du linket til Lones GRATIS APP – Stemmeteknik – med adgang til samtlige nyhedsbreve udsendt gennem tiden. Så du har teknikkerne lige ved hånden på din telefon når-som-helst og hvor-som-helst, du befinder dig.

Tilmeld nyhedsbrev

Vi accepterer Dankort.

Vi accepterer Dankort.

Pilestræde 61. 1., 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.