+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Planlæg bedre - og få mere tid!

v. Mariann Bach Nielsen (Runde 3 kl. 14-15)

Runde 3: Kl. 14-15

Målgruppen for foredraget her er alle, der har brug for en mere effektiv personlig planlægning. Vi har erfaring med at træne personlig planlægning med så forskellige grupper som it-medarbejdere, revisorer, tillidsfolk, sekretærer, sagsbehandlere, projektmedarbejdere og ledere på alle niveauer.

Formålet er at give dig ny inspiration og et par helt konkrete værktøjer med hjem, så du straks kan afprøve dem på din planlægning og prioritering. Du får en introduktion til værktøjet PrioPladen. Med den kan du forholde dig til, hvor vigtige dine opgaver er – og hvor meget de haster. Med overblik over disse to parametre, kan du beslutte, hvordan du vil tilrettelægge din dag mest effektivt og mest hensigtsmæssigt. Vi sætter også lidt teori på den nyeste forskning om effektivitet og fornuftigt arbejdsflow i en travl og digitaliseret arbejdsdag.

Mariann Bach Nielsen
Mariann Bach Nielsen er en formidler, der er praktisk orienteret og med stort fokus på deltagernes erfaringer og behov. Som udgangspunkt ønsker hun, at deltagerne skal gå hjem fra foredrag og kurser og være inspireret til at prøve nye veje – og til at turde udfordre egne gamle vaner. Mariann er uddannet lærer og master i retorik og formidling. Karrieren har spændt over undervisning, produktion af undervisningsmaterialer og kommunikation til mange forskellige målgrupper. I 1999 etablerede hun virksomheden 2vejs kommunikation og har siden undervist tusindvis af kursister i at planlægge effektivt.

Tilmeld nyhedsbrev

Vi accepterer Dankort.

Vi accepterer Dankort.

Pilestræde 61. 1., 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.