+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Personlig førstehjælp mod stress – er det muligt at opbygge mental robusthed mod stress?

v.Rikke Maj Thauer (Runde 3: Kl. 14-15)

Runde 3: Kl. 14-15

Personlig førstehjælp mod stress – er det muligt at opbygge mental robusthed mod stress?

Flere og flere arbejdsgivere efterspørger i højere grad robuste medarbejdere. Robusthed bliver ofte betragtet som en kvalitet, der står i modsætning til stress. Samtidig viser undersøgelser, at 70% af alle danskere føler sig stresset på daglig basis, og at hver femte, der sygemeldes pga. stress, mister deres job. Er dette et udtryk for manglende robusthed?

Man peger inden for nyere stressforskning på, at et vigtigt element i evnen til at håndtere egen stress er følelsesmæssig kompetence. Men hvad er følelsesmæssig kompetence?

 Foredraget vil give svar på:

  • Hvordan du standser pres og stress, der kommer inde- og udefra?
  • Hvad din egen realistiske formåen er?
  • Hvad følelsesmæssig kompetence er, og hvad det betyder i forebyggelsen af stress?

Foredraget vil desuden byde på praksisnære værktøjer til, hvordan du opbygger et større mentalt overskud – på arbejdspladsen såvel som i privat regi. Alle med interesse for håndtering af egen og/eller medarbejderes stress vil profitere af dette foredrag med Rikke Maj Thauer.

Blandt de fremmødte trækkes der lod om et GRATIS foredrag, som afholdes ude på din arbejdsplads.

Rikke Maj Thauer
Foredragsholderen Rikke Maj Thauer er certificeret stresscoach fra Matzau Erhvervspsykologer og certificeret instruktør i Psykisk førstehjælp fra Psykiatrifonden. Siden 2012 har hun drevet Thauer Stresscenter, som har til huse i WTC Healthcare Center i Ballerup. Rikke har en baggrund som regionschef i et privat jobcenter, og hun er en meget anvendt underviser på lederuddannelser bl.a. inden for stress og psykisk arbejdsmiljø. Hun har siden 2012 undervist hundredvis af ledere, HR-konsulenter, arbejdsmiljø- og tillidsrepræsentanter samt medarbejdere fra både offentlige og private virksomheder som f.eks. Teleselskabet 3, Lejerbo, KAB, Folkekirken, Københavns Universitet, Forsvaret, Fitness World, Folkeferie.dk, Helsingør Kommune, Naturstyrelsen, Københavns Brandvæsen m.fl.

Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.