+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Musikalsk Indspil - musik og fællessang i et organisationsperspektiv!

v. Nicolaj Holmboe (Runde 3 kl. 14-15)

Runde 3: Kl. 14-15

Hvornår har du sidst sluppet hormonerne løs?

Musik og sang kan frigøre “glædeshormonet” Dopamin og “relationshormonet” Oxytocin, og det er netop dette fokus, Nicolaj Holmboe stiller skarpt på, når han kommer med et musikalsk indspil.

Fælles oplevelser i nye rammer kan forbedre kulturen og samværet i organisationen eller teamet. Ved at synge sammen og arbejde kreativt med sang og musik kan man styrke fællesskabsfølelsen og arbejdsmiljøet. Nicolaj er specielt optaget af, hvordan man kan få organisationers værdier, missioner, visioner og strategier til at leve i dagligdagen, og her kan musik og fællessang være en oplagt mulighed, hvis man ønsker en stærk forankring blandt medarbejderne.

Nicolaj vil give eksempler på, hvordan han bruger tekst og musik som middel til at skabe kreative rammer for teambuilding, udviklingsprocesser, kick-offs, konferencer, forankring i organisationer mv.  og samtidig vil han invitere deltagerne til at synge med og mærke, hvilken styrke musik og fællessang kan have.

Nicolaj Holmboe
Nicolaj Holmboe er uddannet og har arbejdet som musik- og idrætslærer, højskolelærer, håndboldtræner, talentansvarlig, skoleleder, karrierekonsulent, systemisk proceskonsulent, og derudover er han sanger og pianist. Han kombinerer sine mange erfaringer i udformningen af kreative, innovative og musikalske processer. Der er således lagt op til et energisk, fællesskabsorienteret foredrag med – forhåbentlig – smittende motivation!

Advarsel: Der vil blive sluppet hormoner løs i rigelige mængder!

Tilmeld nyhedsbrev

Vi accepterer Dankort.

Vi accepterer Dankort.

Pilestræde 61. 1., 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.