+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Lederkompetencer i en tid med disruption

v. Kit Sanne Nielsen og Birgitte Ellersgaard (Runde 3: Kl. 14-15)

Runde 3: Kl. 14-15

Lederkompetencer i en tid med disruption.

Mange virksomheder er udfordret af den traditionelle tilgang til ledelse og lederkompetencer.

Dette skyldes blandt andet globaliseringen samt en hastig udvikling af arbejdskraftens kompetencer i den 3. verden. Det skyldes ligeledes en arbejdsstyrke, der både lokalt og globalt spænder vidt i alder og i forventninger til arbejdslivet.

Lederne skal agere i en ny virkelig, hvor forventningerne til dem er uforudsigelige.
Så hvordan kan man fremover udvikle værdiskabende og meningsfulde lederkompetencer?
Hvordan kan man arbejde med styrkelse af lederperformance, løbende feedbackkultur og medarbejderinddragelse?

Kit Sanne Nielsen og Birgitte Ellersgaard sætter i dette foredrag fokus på de lederkompetencer, de mener, fremover vil støtte og styrke ledere til en uforudsigelig fremtid. En fremtid hvor digitalisering, ændringer i virksomhedernes markeder og forretningsstrukturer samt arbejdsstyrkens forventninger, sætter dagsordenen.

De vil forsøge at svare på følgende spørgsmål:

  • Hvilken rolle spiller lederens egne personlige værdier?
  • Hvordan kobler man sig ind i organisationens værdier?

Så kom og oplev, når Kit og Birgitte fortæller, hvad de mener, er centrale værdier og lederkompetencer i en disruptiv verden, hvor nytænkning og perspektivskifte bliver omdrejningspunkter.

Kit Sanne Nielsen
Kit Sanne Nielsen har igennem 30 år arbejdet som erhvervspsykolog for både offentlige og private virksomheder. Hun har udviklet og undervist på virksomhedsinterne lederudviklingsforløb, interne konsulentuddannelser samt afholdt og udviklet egen åben konsulentuddannelse siden 1997.

Hun arbejder i dag med topledere og beslutningstagere i både offentlige og private virksomheder (ledersparring, lederteams) samt værdi-kompetenceudvikling.

Kit samme Nielsen er cand.psych.aut. fra Århus universitet (1981) og godkendt af Psykolognævnet som supervisor i arbejds- og organisationspsykologi på specialistniveau.

Kit er forfatter og medforfatter til en række fagbøger om organisationsudvikling, konsulentarbejde, ledelsesudvikling og coaching i organisationer.

Hun er forfatter til følgende bøger:
Konsultation i organisationer (Dansk Psykologisk Forlag 2003).
Erhvervspsykologi i praksis (Dansk Psykologisk Forlag 1998)
Fortællinger i Organisationer (Hans Reitzel Forlag 2006)
Narrativ coaching (Dansk Psykologisk Forlag 2010)
Samt en lang række artikler.

Birgitte Ellersgaard
Birgitte Ellersgaard har arbejdet med læring og ledelse i offentlige og private organisationer i mange år. Birgitte har været ansvarlig for udvikling og gennemførelse af globale lederprogrammer på såvel topleder- som mellemlederniveau. Hun har samarbejdet med den førende internationale business school (IMD) samt konsulentvirksomheden KornFerry i udviklingen af lederprogrammer, og hun har undervisningserfaring fra både Europa, USA og Asien.

Birgittes store passion er – med afsæt i tidens trend og strategier – at udvikle lederes kompetencer inden for; organisation og marked, relationer, lederidentitet og handlemuligheder

Tilmeld nyhedsbrev

Vi accepterer Dankort.

Vi accepterer Dankort.

Pilestræde 61. 1., 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.