+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Ledelse er ikke alene det talte sprog!

v. Merete Nørgaard (Runde 1: Kl. 11-12)

Runde 1: Kl. 11-12

Vi mennesker følger ikke længere planer og strategier.

Vi følger derimod autentiske stemmer – stemmer, der skaber passionerede fællesskaber, virksomheder og organisationer. Stemmer, som er fulde af mening og tillid, og som inspirerer os, så vi får lyst til at investere det allerbedste, vi har.

Autentiske stemmer med gennemslagskraft kan være med til at skabe ekstraordinære resultater ude i verden, men også på bundlinjen hos os selv og hinanden.

Vi kan ikke længere diktere oppefra eller skubbe bagfra som leder, men vi kan bruge vores stemmer til at engagere vores medarbejdere. Merete Nørgaard vil inspirere dig til at gøre netop dette.

Så tør du finde den ukendte plet i dig selv? Pletten, der vækker din nervøsitet og gør din stemme levende? Så er du ikke blot en professionel, som har sagt det samme tusind gange før – du er en professionel, der taler fra hjertet. Kom til Meretes foredrag og bliv inspireret.

BRING BACK BEING in BUSINESS.

Merete Nørgaard
Meretes egen historie begynder med røde pletter på halsen, høj puls og frygten for at tale foran et publikum. For mange år siden besluttede hun at vende den frygt til en fordel. Hun fortæller selv, at den udvikling har givet hende værktøjskassen til at vise andre vejen til deres store præstation. Der, hvor de brænder igennem og bryder lydmuren.

Merete er professionel stemmetræner og har hjulpet en lang række ledere i det danske erhvervs- og kulturliv med at forbedre deres fremtoning. Hun har en baggrund som skuespiller og en mastergrad i teater og stemmetræning. Hun er skolet af internationale stemmetrænere fra Milano, London og New York og har mere end 18 års erfaring med at styrke stemmen og dens særlige kvaliteter. Gennem sin virksomhed Living Voice arbejder hun med ledere og formidlere og hjælper dem til at blive bedre talere og til at opnå autentisk lederskab.

Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.