+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Lær at fokusere som en jagerpilot i kamp!

v. Line Ullmann og Søren Sørensen (Runde 1 Kl. 10:30-11:30)

Runde 1: Kl. 10:30-11:30

Kender du det her? Arbejdsopgaverne står i kø, tiden er knap og presset er stort. Du gør, hvad du kan, men alligevel føler du, at du hele tiden bliver afbrudt og distraheret. Måske overvejer du, om du kunne og burde gøre det bedre. Eller drømmer du om mere tid og plads til at fordybe dig, så du kan præstere bedre og nå dine mål samt realisere dine drømme? Savner du mere fokus?

I dette foredrag får du to vinkler på emnet ”Fokus”. Du møder først og fremmest Jagerpilot Søren Sørensen, som inviterer dig indenfor i en verden, hvor manglende koncentration og uopmærksomhed kan være fatalt. Du får indsigt i, hvordan Jagerpiloter bevidst arbejder med forberedelse og dyb koncentration for at kunne levere den perfekte præstation hver eneste gang. Og ja, så får du nok også et par spændende anekdoter fra en 20 år lang karriere som Jagerpilot i det danske forsvar.

Søren flankeres af Line Ullmann, som er underviser og specialist i effektive arbejdsvaner. Hun vil komme ind på, hvad konsekvenserne af arbejdslivets mange afbrydelser og distraktioner gør ved os – og hvad du kan gøre mere af, når du vil styrke din evne til at holde fokus på jobbet.

Kom med og lad os sammen sætte fokus på fokus (for det savner vi).

Hør bl.a.:

  • Om betydningen af knivskarp prioritering og krystalklare mål
  • Hvordan du med fokuseret forberedelse kan forbedre dine præstationer
  • Hvad du stiller op, når du bliver forstyrret
  • Hvordan du kan træne fokus

Søren Sørensen
Søren Sørensen har fløjet som jagerpilot i 20 år og har i mange år været del af en kultur, hvor forberedelse, planlægning, samarbejde og ikke mindst individuelt og kollektivt ansvar var afgørende for at nå i mål. Det er bl.a. disse erfaringer, Søren bringer i spil under sine forskellige foredrag. Søren er desuden forfatter til bogen ”Jagerpiloten bag visiret”.

Line Ullmann
Line Ullmann er en efterspurgt underviser og oplægsholder. Landet over holder hun kurser og workshops for både offentlige og private virksomheder. Hun underviser fast hos MBK i bl.a. ”Effektive arbejdsdage” og ”Mødeledelse”. Line er desuden forfatter til bogen ”10 effektive arbejdsvaner” og hun har kaldt kapitel 7 ”Sæt fokus på fokus”.

Tilmeld nyhedsbrev

Vi accepterer Dankort.

Vi accepterer Dankort.

Pilestræde 61. 1., 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.