+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Lær at fange dit publikum - præsentationsteknik!

v. Katrina Farrell og Anna-Elise Bækkelund (Runde 4: Kl. 15:30-16:30)

Runde 4: Kl. 15:30-16:30

Lær at fange dit publikum

Vil du gerne lære at fange dit publikum fra start, når du laver præsentationer. Vil du gerne sikre dig, at du har en struktur, der er klar, forståelig og huskværdig. Og vil du gerne lære at bruge dig selv, så andre får tillid til dig og mærker dit Ethos (den du er).

At kunne formidle og præsentere er en efterspurgt kompetence i de fleste jobs. Det er blevet vigtigere – ikke bare at lave en god præsentation – men også at kunne sætte et personligt og engageret aftryk på sine præsentationer.

Katrina og Anna-Elise vil med dette foredrag inspirere dig til at inspirere andre. De vil give dig ideer til, hvordan du laver præsentationer, der er velstrukturerede med klare og tydelige budskaber. Og de to foredragsholdere vil give dig ideer til, hvordan du samtidig kommunikere personligt og giver noget af dig selv. De vil sætte fokus på det relationelle felt, som hele tiden er tilstede, når vi sender signalerer til omverdenen, og de vil inspirere dig til at udvikle de signaler, der passer til dig. Til sidst, vil dette foredrag inspirere dig til at blive mere tilstede i dine præsentationer, så du opleves nærværende og i dynamisk kontakt med dine tilhørere.

Når Katrina og Anna-Elise til daglig underviser i Præsentationsteknik er det ikke vigtigt, at alle lærer at kunne og sige det samme. Det interessante er, at du lærer, hvordan du styrker dine egne udtryk. Så kom til dette inspirerende og underholdende foredrag med MBKs to dygtige konsulenter og få en forsmag på vores kursus i Præsentationsteknik.

Katrina Farrell
Katrina er ansat som konsulent i MBK. Hun er uddannet cand.psych. fra Københavns Universitet med speciale i stressudvikling og virksomhedskulturer. Hun har siden beskæftiget sig med motivationscoaching, supervision, kurser, proceskonsultation og mægling inden for både det private og det offentlige. Hun er desuden certificeret i DiSC.

Hun er energisk og positiv og motiveret for at formidle effektive værktøjer på en let anvendelig og spændende måde. I sin undervisning skaber hun et trygt og autentisk rum med gode rammer for læring.

Anna-Elise Bækkelund
Anna-Elise er ansat som konsulent i MBK. Anna-Elises uddannelsesrejse startede med 2 bachelors – en i idræt og en som psykomotorisk terapeut. Senere er hun certificeret i IDEA, DiSC, MBTI, JTI, SLII, LEAN og OPQ. Hun har derudover en 2-årig uddannelse i systemisk ledelse og organisationsudvikling fra DISPUK samt en uddannelse i Meditation og Mindfullness. Hun har arbejdet som facilitator og udviklingskonsulent for både DI og Mærsk, hvor hun især har beskæftiget sig med ledelses- og organisationsudvikling. Hun har desuden ejet sin egen danseskole, hvor hun i mange år også har været underviser.

Hendes mål er at motivere mennesker og organisationer til at udfolde deres fulde potentiale. Hun er positiv, udadvendt og kreativ, og hun er dygtig til at skabe tryghed og tillid, så alle får rum til at udvikle sig.

Tilmeld nyhedsbrev

Vi accepterer Dankort.

Vi accepterer Dankort.

Pilestræde 61. 1., 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.