+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Kollegasparring – giv den faglige samtale et boost!

v. Line Ullmann (Runde 4: Kl. 15:30-16:30)

Runde 4: Kl. 15:30-16:30

Kollegasparring – giv den faglige samtale et boost

Vil du høre, hvordan du kan give dine kollegaer god og relevant sparring i hverdagen?

Kunne du tænke dig at give samarbejdet på din arbejdsplads et betydeligt løft gennem effektive samtaler? Og vil du bidrage til at dine kollegaer bliver endnu dygtigere og mere effektive?

Faglig sparring mellem kollegaer giver arbejdsglæde, læring og større lyst til at løse de udfordringer, der opstår i hverdagen. Kollegasparring er ikke bare et smart ord for faglig snak. Det er en struktureret samtale, hvor medarbejdere hjælper hinanden med at reflektere, udvikle og lære. Ved at indføre kollegasparring kan du afløse frustration og snak i krogene med handlekraft og initiativ.

Kom til dette foredrag med Line Ullmann, og få ideer til hvor og hvordan I kan bruge kollegasparring i jeres organisation. Du vil få indsigt i, hvad kollegasparring er, og du vil høre om forskellige former for sparring, som du kan lade dig inspirere af.

Line Ullmann
Line Ullmann kommer ofte i MBK, hvor hun underviser i både Mødeledelse, Effektive arbejdsdage og Kollegasparring. Hun har 13 års erfaring fra kursusbranchen både som projektleder, leder og underviser. I sit arbejde har Line fokus på personlig planlægning, effektivitet, effektiv kommunikation, samarbejde, kollegacoaching og konflikthåndtering. Som underviser er hun nysgerrig og interesseret i at skabe gode lærende dialoger med andre. Hun er god til at formidle og evner at følge deltagergruppens behov og ønsker, samtidig med at hun skaber en tilpas forstyrrelse, der skubber dem i en ny retning. Det skyldes sikkert, at hun lægger stor vægt på at involvere deltagerne og tage hensyn til alle læringsformer. Line er uddannet cand. merc. HRM ved CBS og systemisk coach ved Attractor (EMCC-akkrediteret).

Tilmeld nyhedsbrev

Vi accepterer Dankort.

Vi accepterer Dankort.

Pilestræde 61. 1., 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.