+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Kan stress blive din ven?

Erhvervspsykolog, Katrina Farrell

Runde 3: Kl. 15:00-16:00

Kan stress blive din ven?
Vi plejer at se stress som en fjende, der skal bekæmpes. Men har vi andre muligheder, når vi lever et liv med travlhed?
Er du klar til at gøre stressen til en ven, der hjælper dig til at blive bedre til dit arbejde, styrker dine samarbejdsevner og dine private og professionelle relationer? Hvis du er modig, kan du bruge travlhed og stress til at nå dine mål, rykke dine grænser og i sidste ende måske endda blive lykkeligere som menneske.
I dette foredrag vil erhvervspsykolog Katrina Farrell formidle viden om nye perspektiver inden for stressforskning – med vægt på at et skift i fokus kan gøre en mærkbar forskel fra om du oplever stress som en byrde eller en motivator. Pointen med dette foredrag er ikke at eliminere din stress, men at inspirere dig til at blive bedre til at håndtere den og bruge den positivt. Måske endda gå derfra med en helt ny ven.

 

Katrina Farrell
Til dagligt arbejder Katrina hos MBK som erhvervspsykolog og underviser blandt andet i kommunikation, præsentationsteknik, konflikthåndtering, stresshåndtering og personlig planlægning.
Som erhvervspsykolog brænder hun for at skabe motiverende arbejdsmiljøer igennem hendes erfaring med undervisning, proceskonsultation, coaching og supervision.
Som person er hun energisk, positiv og motiveret for at formidle effektive værktøjer på en let anvendelig og spændende måde. Igennem undervisningen skabes et trygt og autentisk rum med gode rammer for læring.

Katrina er uddannet fra Københavns Universitet som Cand.psych. med speciale i stressudvikling og virksomhedskulturer. Hun har arbejdet med motivationscoaching, supervision, kurser, proceskonsultation og mægling både inden for det private og det offentlige.
Katrina Farrell er erhvervspsykolog med speciale i stressudvikling og virksomhedskulturer.

Tilmeld dig Åbent Hus 2016 – klik her!
Katrina Farrell, Erhvervspsykolog MBK

Erhvervspsykolog MBK, Katrina Farrell


Tilmeld nyhedsbrev

Vi accepterer Dankort.

Vi accepterer Dankort.

Pilestræde 61. 1., 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.