+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Kan karisma læres?

Erhvervskonsulent, Anna-Elise Bækkelund

Runde 2: Kl. 13.30-14.30

Kan karisma læres?
Skiller du dig ud af mængden – på den gode måde? Er du en af dem, der har stor karisma? Kommer du igennem med det, du gerne vil udtrykke? Ser du dig selv, som andre ser dig? Ser du dig selv, som du gerne vil se ud? Mangler du de fysiske udtryk? Er din krop bare et stativ, der bærer dig rundt fra det ene møde til det næste? Vil du lære at få mere karisma og energi?

Det er alle gode spørgsmål, som du kan stille dig selv. Og hvis du har lyst til at få større succes med det, du gerne vil have, så er det vigtigt, at du styrker dit kropslige udtryk, det er der sikkert ikke nogen, der har trænet dig i, hvis du ikke er politiker. Det er essentielt, at dine kunder, medarbejdere, ledere, samarbejdspartnere etc. får øje på dig, og alle dine kvaliteter, så du kan skille dig ud fra mængden. At du gør et godt indtryk, og at du sætter et godt aftryk, hvor end du kommer.

Det handler om relationer og klarhed over, hvilke signaler du sender ud til din omverden. Hvis du er god til at skabe og fastholde relationer, så er der meget kortere vej til, at du kan få den succes du gerne vil have. Både for dig selv og for din virksomhed.

Og hvis du er dårlig til det, eller bare middelmådig, så snyder du dig selv og din arbejdsplads for gode relationer og potentielle forretningsmuligheder.

Dette oplæg vil give dig inspiration og konkrete redskaber til, hvordan du kan styrke din personlige karisma og hvordan du kan få mere energi og større gennemslagskraft.

Mød op og bliv sammen med de andre deltagere klædt endnu bedre på, så du kan få mere at det, du gerne vil have – uanset om det er mere energi, indflydelse, eller bedre relationer.

 

Anna-Elise Bækkelund
Anna-Elise er til daglig erhvervskonsulent hos MBK, hvor hun blandt andet underviser i præsentationsteknik, assertiv kommunikation, konkflikhåndtering og kommunikation. I sit arbejde som proceskonsulent, facilitator, coach og underviser har hun især arbejdet med leder, ledelses- og organisationsudvikling.

Målet er altid at motivere mennesker og organisationer til at udfolde deres fulde potentiale.

Som person er hun positiv, udadvendt og kreativ. Som underviser er det vigtigt for Anna-Elise at skabe tryghed og tillid, så alle får rum til udvikling og føler sig set, hørt og forstået.

Anna-Elises uddannelsesrejse startede med 2 bachelors, en i idræt og en som psykomotorisk terapeut. Anna-Elise tror på lifelong learning og har derfor taget certifikationer både i USA og Danmark: IDEA, DISC, MBTI, JTI, SLII, LEAN, OPQ, DISPUK samt Meditation og Mindfullness.

 

Tilmeld dig Åbent Hus 2016 – klik her!
Anna-Elise Bækkelund, Erhvervskonsulent MBK

Erhvervskonsulent, Anna-Elise Bækkelund


Tilmeld nyhedsbrev

Vi accepterer Dankort.

Vi accepterer Dankort.

Pilestræde 61. 1., 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.