+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Inspiration til en sund FEEDBACK-KULTUR

v. Carina Heckscher (Runde 2 Kl. 12:30-13:30)

Runde 2: Kl. 12:30-13:30

Inspiration til en sund FEEDBACK-KULTUR
Få fornyet energi og inspiration til, hvordan du kan skabe en sund FEEDBACK-KULTUR. Under foredraget får du inspiration og muligheden for at afprøve konkrete værktøjer, du kan bruge til at styrke FEEDBACK-KULTUREN i din dagligdag – privat og i virksomheden.

TAG FEEDBACK-KULTUR SERIØST
FEEDBACK fortjener at blive en del af hverdagsrutinerne, der løfter dig som individ og jer som team. I sidste ende skabes en sund FEEDBACK-KULTUR med styrket arbejdsglæde, forbedret arbejdsflow, stærkere relationer og en styrket bundlinje – både personligt og i virksomheden.

En sund FEEDBACK-KULTUR
– Øget effektivitet + forbedret samarbejde + styrket arbejdsglæde

FEEDBACK-KULTUR fra ’ME til WE’ kultur!

  • Lederen definerer rammen
  • Sammen skabes fælles ’spilleregler’
  • Alle tager ejerskab

Carina Heckscher
Carina Heckscher brænder for at sætte mennesket i fokus! Som inspirator fokuserer hun på, hvordan man igennem autenticitet, dialog og fællesskab kan skabe en sund FEEDBACK- & NETWORKING-KULTUR.

Siden 2011 har hun rejst land og rige rundt som foredragsholder og smittet publikum med sin energi og sit gå-på-mod, og hun har dømt ‘Janteloven sooo last season’!

Carina inspirerer og motiverer til handling, når hun inddrager sit koncept de 3 F’er: FOKUS – FORANDRING – FORANKRING. Hendes drive er at skabe rammen for den gode energi, der giver inspiration til at skabe en sund fælleskabs-kultur.

Med hendes erfaringer og sit verdensbillede inspirerer og hjælper hun med til at skabe den åbne og ærlige dialog, vidensflow og samspil i teams for at synliggøre den skjulte viden, der skaber ekstra bundlinje.

Udover at være inspirator og foredragsholder er hun forfatter til 5 bøger. I samarbejde med fagspecialister har hun udviklet mere end 40 forskellige sæt ‘SPØRGSMÅLSKORT, der gør forskellen!’, disse skaber nærvær, bedre dialog og udvikling – både på jobbet og privat.
Citat Carina Heckscher: ‘Jeg har verdens bedste job – jeg får mennesker til at lege hele livet på den seriøse og lærerige måde med ‘keep it simple’ redskaber’.

Tilmeld nyhedsbrev

Vi accepterer Dankort.

Vi accepterer Dankort.

Pilestræde 61. 1., 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.