+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Hverdagssucces

Foredragsholder og forfatter, Carina Heckscher

Runde 4: Kl. 16:30-17:30 Hverdagssucces skaber bedre arbejdspladser

Tager du ansvar for din hverdagssucces privat og på arbejdet? Sammen er vi stærkest på arbejdspladsen hvis vi lærer at tage ansvar for vores egen glæde og trivsel og bidrager positivt til fællesskabet.

En stor del af vores vågne tid bruges på arbejdspladsen og det er derfor vigtigt at alle tager ejerskab og bidrager til den positive stemning og målsætning. Er du tilfreds eller brokker du dig ved kaffemaskinen istedet for at bidrage til forandring? Er I klar til forandring – eller er det dine kollegaer der skal forandre sig? Carina Heckscher tager dig i foredraget med rundt i en verden af hverdagseksempler og synliggør tabuer der oftest ikke tør blive talt om. Ved dialog, åbenhed og ærlighed styrkes samarbejdet, trivslen og fællesskabet på arbejdspladsen… og privat.

Carina Heckscher
Foredragsholder og forfatter til 4 bøger. Har indtilvidere udviklet 15 forskellige nysgerrighedskort/dialogspil i samarbejde med andre specialister til forskellige målgrupper – bl.a. til dialog i virksomheder/afdelinger der skal lære hinanden bedre at kende og skabe stærkere relationer og arbejdsglæde. Carina er kendt for sit positive mindset og sin smittende energi. Hun italesætter tabuer og har dømt ‘Janteloven – so last season’ og som foredragsholder inspirerer hun også til MOD til HVERDAGSSUCCES. Succes er mulig, hvis du har mod til at være dig selv, hjemme og på arbejde, og ikke være den, du tror andre vil have, du er. Se mere om Carina Heckscher på www.icheck.dk.

Tilmeld dig Åbent Hus 2016 – klik her!
Carina Heckscher, Foredragsholder og forfatter

Carina Heckscher, Foredragsholder og forfatter


Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.