+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Hvad er HR’s fremtidige rolle i organisationen?

v. Kim Staack Nielsen (Runde 3: Kl. 14-15)

Runde 3: Kl. 14-15

HR er blevet udfordret både internationalt og nationalt til at skulle understøtte vækststrategier og performancemodeller helt ned på det individuelle plan.

Det har igennem de seneste 5-8 år vist sig, at især danske HR afdelinger har været meget stærke til at understøtte og udvikle værktøjer til optimering på de nævnte områder – i en dansk/skandinavisk kontekst! Men er HR ”klædt på” til at møde fremtiden under de organisationsændringer, der er ved at vise sig på den internationale bane for HR’s ressortområde?

Det er disse udfordringer, der vil blive lagt vægt på, når Kim Staack Nielsen holder sit indlæg om HR´s fremtidige rolle i organisationen.

Kim Staack Nielsen
Kim Staack Nielsen er Chairman for organisationen DANSK HR. Ca. 40 % af alle danske HR-afdelinger er medlem af DANSK HR. DANSK HR rådgiver medlemsvirksomhederne via juridiske-, psykologiske- og HR-eksperter. DANSK HR rådgiver endvidere via netværksgrupper, der er etableret over hele landet, og de rådgiver igennem forskellige HR-tidsskrifter, HR-portaler m.m. Kim har været Chairman for organisationen siden 1992.

Kim Staack Nielsen har en MBA i Strategic Management fra Business Institute i Ålborg, samt en Diploma i Business Administration (HD) i afsætningsøkonomi fra Handelshøjskolen i Århus (i dag Århus Universitet).

DANSK HR er medlem af organisationen EAPM, der er paraplyorganisation for europæiske HR-organisationer. Kim har siddet i hovedbestyrelsen i EAPM i perioden 2005 -2013, og han var Vice President for organisationen i perioden 2009-2011.

Kim har tidligere siddet i Karnov HR’s Advisory Board, Danica Pensions udvalg for Sundhedsprisen, repræsentantskabet for Senior Service samt Advisory Board’et for Majorgaarden. Kim har tidligere været ekstern censor på CBS og Syddansk Universitet på HA studiet. Kim er ofte indlægsholder på større nationale og internationale konferencer inden for Human Resources, og citeres ofte i danske dagblade/erhvervstidsskrifter samt i radio og TV inden for HR-området.

Kim har skrevet 2 bøger om personalerekruttering og jobsøgning. Begge bøger er udgivet i samarbejde med Morgenavisen Jyllands-Posten og solgt i hhv. 2.000 og 14.000 eksemplarer. Han er medforfatter på bogen ”Dansk ledelse i særklasse” udgivet på Ankerhus Forlag. Kim har også skrevet forordet til bogen ROI og HR fra 2012.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.