+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Hvad bruger I pengene på?

v. John Eli Andersson (Runde 3: Kl. 14-15)

Runde 3: Kl. 14-15

Hvad bruger I pengene på?

Ville det ikke være godt, hvis man vidste, hvilke kunder, der genererer profit og hvilke kunder, der giver tab? Og hvis man vidste, hvilke produkter der bidrager positivt til bundlinjen?

John Eli Andersson har i de seneste 15-20 år holdt foredrag om ”Activity Based Costing Management” på universiteter og i organisationer. Han har endvidere implementeret ABC i mange større virksomheder i Danmark.

Erfaringen viser, at organisationer ofte ikke er helt klar over, hvad de services og ydelser, de producerer, rent faktisk koster at producere. Det betyder, at de risikere at prisfastsætte forkert, eller at bruge deres ressourcer på ikke-værdiskabende ydelser. I dette foredrag vil du blive introduceret til en ”quick but dirty” model til at skabe gennemsigtighed i omkostningerne.

Så kom og få styr på jeres ressourceforbrug ved dette spændende foredrag med John Eli Andersson.

John Eli Andersson
John Eli Andersson er uddannet cand. polit., og han har skrevet sin PhD hos Novo Nordisk. Han er tidligere økonomichef i A. P. Møller, CEO i SHARP/DK, og har de seneste 17 år været selvstændig konsulent. I dag er John CEO i Dansk Institut For Uddannelse, der blandt andet har to selskaber i Grønland, hhv. Grønlandsk Institut For Uddannelse og Grønlands Erhvervsakademi.

John er desuden forfatter til en lang række artikler og bøger inden for ledelse, økonomistyring og Activity Based Costing.

Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.