+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Hospitalsklovnens arbejde og humor i mødet mellem mennesker!

Hospitalsklovnen Ludo

Runde 2: Kl. 13:30-14:30

Hospitalsklovnens arbejde og humor i mødet mellem mennesker
Hvordan kan god stemning gøre en forskel, når man skal modtage et budskab? Dét spørgsm����������l er en stor del af arbejdsdagen hos Danske Hospitalsklovne. Nu har du chancen for at nyde et latterfyldt og varmt møde med den charmerende Hospitalsklovn, Ludo, der fortæller om hverdagens hjerteskærende historier og hvilke virkemidler, hun gør brug af, for at ændre en stemning.

Glæd jer til ét af årets mest inspirerende foredrag med gribende historier fra én af Danmarks mest spændende foreninger!

 

Danske Hospitalsklovne
Danske Hospitalsklovne er en landsdækkende forening, som har eksisteret siden 2003. Der arbejdes ud fra en grundidé om, at humor, latter og smil fremmer helbredelse.

Som klovneforening er deres fornemmeste opgave at sprede glæde blandt børn på de danske hospitaler. De bruger humor, fantasi og nærvær i arbejdet med at styrke barnets selvværd, til at håndtere sin egen situation, hvilket i sidste ende gør barnets ophold på hospitalet mere overkommeligt.

MBK støtter Læger uden Grænser (MSF), Dansk Røde Kors, Ungdommens Røde Kors, Folkekirkens Nødhjælp og Danske Hospitalsklovne. Danske Hospitalsklovnes tilstedeværelse på de danske hospitaler er fuldkommen afhængige af donationer fra sponsorer, privatpersoner og fonde.

Vi havde også fornøjelsen af Ludos foredrag til åbent hus i 2015 – og det blev det bedst evaluerede af alle foredrag!

 

Tilmeld dig Åbent Hus 2016 – klik her!
Hospitalsklovnen ”Ludo”

Hospitalsklovnen Ludo


Tilmeld nyhedsbrev

Vi accepterer Dankort.

Vi accepterer Dankort.

Pilestræde 61. 1., 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.