+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Hospitalsklovnens arbejde og humor i mødet mellem mennesker!

Hospitalsklovnen Ludo (Runde 2: kl. 12:30-13:30)

Runde 2: Kl. 12:30-13:30

Hvordan kan god stemning gøre en forskel, når man skal modtage et budskab? Hvordan kan god stemning gøre en forskel, når en behandlingskrævende sygdom har overtaget et barns liv. Og bliver man hurtigere rask af at grine? De spørgsmål fylder en stor del af Danske Hospitalsklovnes arbejde. Nu har du chancen for at nyde et latterfyldt og varmt møde med den charmerende Hospitalsklovn, Ludo, som fortæller om hverdagens hjerteskærende historier. Og som helt konkret illustrerer, hvilke virkemidler hun gør brug af, når hun forsøger at skabe varme og latter i ellers svære og meningsløse situationer.

Hos MBK har vi et tæt samarbejde med støtte til Danske Hospitalsklovne, og vi havde fornøjelsen af Ludos foredrag til Åbent Hus både i 2015 og 2016 – og har begge år været i top 3 over de bedst evaluerede foredrag.

Glæd jer til ét af årets mest inspirerende foredrag med gribende historier fra én af Danmarks mest spændende foreninger. 

Danske Hospitalsklovne
Danske Hospitalsklovne er en landsdækkende forening, der har eksisteret siden 2003. De arbejder ud fra den grundidé at humor, latter og smil fremmer helbredelse.

Som klovneforening er deres fornemmeste opgave at sprede glæde blandt børn på de danske hospitaler. De bruger humor, fantasi og nærvær i arbejdet med at styrke barnets selvværd til at kunne håndtere sygdom og gøre deres ophold på hospitalet mere overkommeligt.

MBK støtter Læger uden Grænser (MSF), Dansk Røde Kors, Ungdommens Røde Kors, Folkekirkens Nødhjælp og Danske Hospitalsklovne. Danske Hospitalsklovnes tilstedeværelse på de danske hospitaler er fuldkommen afhængig af donationer fra sponsorer, privatpersoner og fonde.

Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK A/S
MBK A/S logo
Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

Læs hvorfor det går så godt i vores nyhedsbrev og få nyheder om kurser, lokaler og gratis foredrag.

Tak for din tilmelding :-)

Share This