+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Godt brølt, løvinde!

v. Mariann Bach Nielsen, Natasha Swerdloff og Dorte Koch (Runde 1 kl. 10:30-11:30)

Runde 1: Kl. 10:30-11:30

Målgruppen for dette foredraget her er kvinder, som ønsker et inspirerende skub til at komme endnu bedre igennem med egne budskaber.

Formålet er at give dig et effektivt løft af din personlige kommunikation i forskellige retoriske situationer – arbejdsmæssigt og privat. Du får et Powershot til at forstå dine egne tanker og behov i forhold til din kommunikation. Du får også et par effektive tips til at udnytte kroppens og stemmens fulde potentiale. Og sidst, men ikke mindst får du et helt konkret værktøj til at tilrettelægge en præsentation, et foredrag, en tale, en tekst eller en vigtig samtale. Vi kommer også ind på muligheden for at variere dine virkemidler, håndtere nervøsitet og præstationspres. Målet er at du får ny inspiration til at føle dig sikker og fri, når du tager ordet. Kort sagt: brænde igennem i alle kommunikationssituationer.

Du møder 3 erfarne kvinder, som selv mestrer kunsten at brænde igennem:

Natasha Swerdloff
Natasha Swerdloff har drevet selvstændig virksomhed siden 1996 og har specialiseret sig i at hjælpe personer og organisationer med at samarbejde. Hun er certificeret coach, forfatter, har en baggrund som psykoterapeut og dertil en systemisk konsulentuddannelse og har studeret strategisk innovation og knowledge management på Copenhagen Business School.

Dorte Koch
Dorte Koch har fokus på at få det personlige udtryk frem på en måde, der virker for den enkelte. Hun er uddannet Voice Teacher i England og har en master i voksenuddannelse og HR. Med en baggrund som professionel skuespiller og sanger har Dorte siden 1996 lavet kurser i erhvervslivet og er fortsat tilknyttet Den Danske Scenekunstskole som talelærer.

Mariann Bach Nielsen
Mariann Bach Nielsen er en formidler, som er praktisk orienteret og med stor fokus på deltagernes erfaringer og behov. Hun er uddannet lærer og master i retorik og formidling. Karrieren har spændt over undervisning, produktion af undervisningsmaterialer og kommunikation til mange forskellige målgrupper. I 1999 etablerede hun virksomheden 2vejs kommunikation og har siden undervist tusindvis af kursister i at kommunikere klart og præcist.

Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.