+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Gad du være gift med dig selv?

Erhvervskonsulent, Lisbeth Olesen

Runde 4: Kl. 16:30-17:30

Gad du være gift med dig selv?
“Hvis jeg var gift med mig selv, ville jeg blive sindsyg!” – udtaler en 39 årig kvinde, der netop er startet et coachingforløb for at blive en bedre udgave af sig selv.

Det er aldrig for sent at gå i gang med personlig udvikling med det formål at optimere sig selv og blive den allerbedste udgave af sig selv. En person, som du godt selv ville være gift med. Eller en leder med en personlighed og måde at varetage jobbet på, som du selv ville søge ansættelse hos.

Eller simpelthen et menneske, der er mere taknemmelig, forsonende, hjælpsom, nærværende, empatisk, rummelig, tolerant, tilgivende, imødekommende, tålmodig, venlig, respektfuld, generøs, overbærende og næstekærlig at være sammen med…

Hvad vil der ske i dit liv, når du holder op med at slå dig selv oveni hovedet, for alt det, som du ikke er eller ikke når og i stedet er et menneske, som du selv elsker og accepterer 100%?

Det handler om tro, håb og kærlighed til livet og viljen til selv at gøre det, der skal til. Ingen fixer dit liv og der er sjældent noget quickfix.
Du ved allerede en masse om, hvad der skal til for at skabe et godt liv og ikke mindst evnen til at navigere i tilværelsen, når livet går op og ned (som det gør for os alle).
Optimeringsprocessen fortsætter gennem hele livet – så længe du orker det!

Er du opmærksom på at:
· ikke at træffe et valg, er også at vælge
· at leve midt imellem to valg er ofte mere stressende end rent faktisk at træffe valget og møde konsekvensen
· langt de fleste valg kan ændres, hvis du opdager, at du er på forkert kurs (og ofte opdager du det først, når du har taget valget)
������ dit liv er i evig forandring, og ingen andre end dig selv har dybest set svaret på, hvad der er rigtigt og forkert for dig

Tør du være ærlig over for dig selv og lytte indad?

Kom og få et kærligt puf til Lisbeths foredrag i form af metoder til og eksempler på, hvordan man kan blive en bedre udgave af sig selv.

 

Lisbeth Olesen
Lisbeth Olesen er konsulent, underviser, erhvervs- og livscoach, psykoterapeut og hypnoterapeut. Hun har erfaring fra over 2.000 personlige 1:1 sessioner med chefer, ledere, projektledere og specialister i erhvervslivet og erhvervskunderne tæller store virksomheder/organisationer som DONG Energy, Novo Nordisk, CBS. Derudover driver hun en psykoterapeutisk praksis for privatpersoner med i København K.
Lisbeth Olesens CV rummer en mangeårig chef-, leder- og konsulentkarriere fra Post Danmark og Dansk Industri (DI). Hun udvikler stærkt personligt lederskab og hjælper mennesker i organisationer til at forankre et stærkt personligt fundament på grundlag af stor mental robusthed og emotionel stabilitet.

Hendes passion er at gøre ambitiøse mennesker til bevidste ledere i deres eget liv, så de får indflydelse på alt det, som de selv kan gøre noget ved både professionelt, personligt og privat.

Hun arbejder ud fra:
· at dit liv er dit ansvar
· at du altid har et valg
· at du inderst inde er ekspert på dit eget liv og at din underbevidsthed rummer alle svar
· at krop og psyke hænger tæt sammen
· at du kun skal beskæftige dig terapeutisk med fortiden, hvis noget står i vejen for dig og forhindrer dig i at nå dine mål
· at en stor selvindsigt er en kæmpe plus, da vi bedst kan lære nyt, når vi ved, hvad vi har lært gennem livet.
· at personlig udvikling er en livslang proces

 

Tilmeld dig Åbent Hus 2016 – klik her!
Lisbeth Olesen, Erhvervskonsulent

Erhvervskonsulent, Lisbeth Olesen


Tilmeld nyhedsbrev

Vi accepterer Dankort.

Vi accepterer Dankort.

Pilestræde 61. 1., 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.