+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Fra stress til trivsel

v. Camila Pearl (Runde 1: 11-12)

Runde 1: Kl. 11-12

Stressekspert og forfatter Camila Pearl holder et inspirerende foredrag, hvor hun formidler nyttig viden om stress og stresssymptomer samt effektive redskaber til at reducere og forebygge det.

Camila Pearl siger; ”Min opgave er at give deltagerne enkle og effektive redskaber, som de kan bruge med det samme”. Jeg vil give deltagerne simple øvelser til at mærke, hvordan stress påvirker dem, og jeg giver dem redskaberne til at ændre deres reaktion, så de på et øjeblik bliver mere rolige.

Jeg vil desuden lære deltagerne, hvad de kan gøre for at ændre den situation, der fremkalder stress symptomerne. Og jeg vil lære dem, hvordan de arbejder med de tankemønstre, de har om sig selv og omverdenen. Vores tankemønstre er vores handlingers GPS. De styrer vores følelser og de valg, som vi træffer hver eneste dag.

Camilla har sammensat sit foredrag på en sådan måde, at deltagerne bliver bevidste om, hvilke symptomer de skal være opmærksomme på, og hvordan de kan handle, hvis de får stress.

Og ligeså vigtigt, hvad de kan gøre fremadrettet for ikke at blive stresset over de samme ting, som i første omgang fremkaldte stress. Fysisk og psykisk arbejdsmiljø vil også være et af hovedpunkterne i foredraget.

Foredraget er relevant for alle med en travl hverdag – stresset eller ej – fordi foredraget sætter fokus på de vigtige værdier og hjælper til at forebygge stress.

Camila Pearl
Camila Pearl har personligt oplevet, hvad hun arbejder med. Hun blev ramt af stress i 2007. Efter at have overvundet sin egen stress, valgte hun at videreuddanne sig og specialiserede sig til stresscoach.
Camila Pearl er således i dag certificeret stresscoach, foredragsholder, underviser, forfatter og Certified High Performance Coach. Hun er desuden uddannet i Human Ressource Management og har læst en hel del fag i psykologi på Københavns Universitet. Oprindeligt er hun uddannet cand. mag. i Sprogpsykologi, ligesom hun, efter sin kandidatuddannelse, har taget en lang række kurser og uddannelser i selvudvikling i Danmark og udlandet.

Camila Pearl har således været vidt omkring, og hele tiden med det klare mål at hjælpe andre ud af stress og forebygge det. Camila Pearls klienter er virksomhedsledere, bankansatte, direktører, forskere, staten, kommuner, selvstændige, håndværkere, studerende, karrierekvinder og karrieremænd – alle, som tager situationen som stressramt alvorligt og som vil yde den indsats, der skal til for at få et langt bedre, sundere og gladere liv.

Camila Pearl udgav i 2012 bogen ”Er du ramt af stress? Sådan bliver du stressfri”. Bogen er blevet taget godt imod af pressen og læserne, og den kan købes hos alle boghandlere.

Tilmeld nyhedsbrev

Vi accepterer Dankort.

Vi accepterer Dankort.

Pilestræde 61. 1., 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.