+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Executive Coaching - værdiskabende ledelse i en kompleks verden

v. Peter Friis-Mikkelsen (Runde 3 kl. 14-15)

Runde 3: Kl. 14-15

Arbejdslivet i virksomheder, i det offentlige og i andre organisationer er præget af stigende kompleksitet.

Lederens rolle forandres af udviklingens forøgede tempo. Værdiskabelsen sker i højere grad i samspil på tværs af organisatoriske funktioner, hvor medarbejderne i højere grad har brug for at agere hurtigere og tage egne beslutninger.

Som ledere er vores succes derfor mere end nogensinde forbundet med vore medarbejderes succes og deres evne til at skabe den. Det stiller krav til, at vi organiserer mere smidigt, og at vi i højere grad kan skabe værdi gennem kommunikation end gennem regler og kontrol.

Executive Coaching er et værktøj for ledere, som ønsker at styrke evnen til at få det bedste frem i sine medarbejdere og kolleger – til glæde for organisationen og for glæden ved at være leder. Foredraget belyser de senere års udvikling i ledelsesperspektiv, giver baggrunden for Executive Coaching og en kort introduktion til coachingens begreber og metoder.

Coaching Institute tilbyder individuel coaching af ledere, facilitering af ledergrupper og udbyder Executive Coach Program – en uddannelse for erfarne ledere. Vi har certificeret over 400 top- og mellemledere fra private, offentlige og non-profit organisationer i Executive Coaching. Uddannelsen hviler på solidt og gennemprøvet fagligt grundlag udviklet af erhvervspsykolog Jane Blichmann. Se mere på www.ci.dk.

Peter Friis-Mikkelsen
Peter Friis-Mikkelsen, partner i Coaching Institute, uddannet jurist og certificeret Executive Coach i 2011. Peter har ledererfaring fra finans- og teknologivirksomheder og arbejder i dag fuld tid på med Executive Coaching, lederuddannelse og facilitering. Peter er desuden tilknyttet full-time MBA uddannelsen på CBS som mentor på faget Leadership Discovery.

Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.