+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Er stress et valg?

v. Henrik Lyng og Ziggie Maj Vesterlund (Runde 1 Kl. 10:30-11:30)

Runde 1: Kl. 10:30-11:30

Er stress et valg?
Det er et faktum, at stress er et kæmpe problem i Danmark, og at flere mennesker end nogensinde før rammes af stress. Det har enorme konsekvenser for det enkelte menneske, for familier, for arbejdspladser og for samfundet generelt.

Mange mennesker stiller store krav til alle livets aspekter. Vi skal have et udviklende arbejdsliv, et velfungerende parforhold, glade og sunde børn, en lykkelig familie, en perfekt krop og et spændende fritidsliv. Vi skal også helst have sund og hjemmelavet mad, et skinnende rent hjem og en velfriseret have – og så vil vi have tid til vennerne. Alt sammen med overskud og smil på læben.

Men hvordan havde vi tænkt os, at det skulle kunne lade sig gøre?
Det er efterhånden blevet klart, at de mange store krav ofte har en kedelig bagside, som vi har lært at kende som stress. Men er stress noget, der rammer os uforskyldt, eller har vi selv indflydelse? Kan vi vælge stress fra, eller har vi slet ingen magt over stress?

Mød Ziggie Mai Vesterlund og Henrik Lyng fra Center for Beredskabspsykologi og hør deres bud på, i hvor høj grad stress er et vilkår, man som menneske aktivt kan til- eller fravælge.

Center for Beredskabspsykologi arbejder med forebyggelse og håndtering af stress, konflikter og mobning. De udvikler kollegastøtteordninger til offentlige og private virksomheder, og de udbyder uddannelser i krise- og traumebearbejdning. Desuden udarbejder de beredskabsplaner, tilbyder supervision til forskellige faggrupper samt yder stresscoaching og psykologisk krisehjælp.

Henrik Lyng
Henrik Lyng er cand.psych., autoriseret klinisk psykolog fra Københavns Universitet og tidligere psykolog samt officer i Beredskabsstyrelsen

Ziggie Mai Vesterlund
Ziggie Mai Vesterlund er uddannet i sprog, kommunikation og pædagogik fra Syddansk Universitet og Danmarks Pædagogiske Universitet og er tidligere sproglærer og vejleder i Dansk Flygtningehjælp.

Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.

Share This