+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Enneagrammet

Ekspert i Enneagrammet, Claus Roager

Runde 1: Kl. 12.00-13.00

Enneagrammet
Claus’ foredrag bliver underholdende, provokerende, engagerende, interaktivt, nærværende, humørfyldt og motiverende – og vil give dig en personlig AHA-oplevelse.

Claus’ foredrag handler om, hvordan vi er forskellige som mennesker. Hvordan det kan være at nogen af os har brug for lange forklaringer og andre gerne vil nøjes med korte klare beskeder? Hvorfor vores adfærd er så vidt forskellig, når vi arbejder i grupper? Og hvorfor bliver nogle motiveret af en opgave, som ligefrem demotiverer andre? Du vil få indsigt i, hvordan vi ved hjælp af Enneagrammet og dets 9 personlighedstyper kan forklare disse forskelligheder.

Hvad er Enneagrammet?
Enneagrammet er et persontypeværktøj, der giver en indsigt i, hvilke forskellige faktorer der virkelig motiverer mennesker og baggrunden for vores adfærd. Det er et redskab til at forstå sig selv samt andre og dermed skabe langt bedre relationer, bedre kommunikation, færre konflikter, øget produktivitet og dermed langt bedre trivsel. Foredraget vil byde p�� en beskrivelse af de enkelte typer og deres specifikke ressourcer, samt hvordan disse ressourcer kan anvendes i dagligdagen. Du får viden om hvordan du kommer et skridt nærmere til at blive den bedste udgave af dig selv.

 

Claus Roager Olsen
Vi i MBK kan høre når Claus er i huset. Han er humoristisk, højlydt og underholdende. Claus er Danmarks mest anvendte underviser indenfor Enneagrammet. Han har undervist 60.000 mennesker i Danmark og udlandet, og Claus er en af de største bidragsydere til at Enneagrammet i dag er alment kendt blandt HR og virksomhedsledere i Danmark. Claus har mere end 20 års salgserfaring i internationale virksomheder heriblandt adskillige års ledererfaring, så han ved fra praktisk erfaring, hvad der skal til for at skabe motivation og begejstring for individer og virksomheder.

 

Tilmeld dig Åbent Hus 2016 – klik her!
Claus Roager, Ekspert i Enneagrammet

Ekspert i Enneagrammet, Claus Roager


Tilmeld nyhedsbrev

Vi accepterer Dankort.

Vi accepterer Dankort.

Pilestræde 61. 1., 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.