+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Enneagrammet - fordi DIN type gør en forskel!

v. Claus Roager Olsen (Runde 3 kl. 14:00-15:00)

Runde 3: Kl. 14:00-15:00

Claus Roager Olsens foredrag bliver underholdende, provokerende, engagerende, interaktivt, nærværende, humørfyldt og motiverende – og det vil give dig en personlig AHA-oplevelse.

Claus’ foredrag handler om, hvordan vi er forskellige som mennesker. Hvordan det kan være, at nogle af os har brug for lange forklaringer, og andre gerne vil nøjes med korte, klare beskeder? Hvorfor vores adfærd er så vidt forskellig, når vi arbejder i grupper? Og hvorfor nogle motiveres af en opgave, som andre ligefrem demotiveres af? Du vil få indsigt i, hvordan vi ved hjælp af Enneagrammet og dets 9 personlighedstyper kan forklare disse forskelligheder.

Hvad er Enneagrammet?
Enneagrammet er et persontypeværktøj, der giver indsigt i, hvilke forskellige faktorer, der motiverer mennesker og danner baggrund for vores adfærd. Det er et redskab til at forstå sig selv og andre, og derved skabe gode relationer, færre konflikter, øget produktivitet og langt bedre trivsel og kommunikation. Foredraget vil byde på en beskrivelse af de enkelte typer og deres specifikke ressourcer, samt hvordan disse ressourcer kan sættes i spil i dagligdagen. Du får viden om, hvordan du kommer et skridt nærmere – at blive den bedste udgave af dig selv.

Claus Roager Olsen
Vi i MBK kan høre, når Claus er i huset. Han er humoristisk, højlydt og underholdende. Claus er Danmarks mest anvendte underviser i Enneagrammet. Han har undervist 60.000 mennesker i Danmark og i udlandet, og han kan tage en stor del af æren for, at Enneagrammet i dag er et alment kendt værktøj blandt danske HR medarbejdere og virksomhedsledere. Claus har mere end 20 års salgserfaring fra internationale virksomheder, heriblandt adskillige års ledererfaring, så han ved fra praktisk erfaring, hvad der skal til for at skabe motivation og begejstring hos individer og virksomheder.

Tilmeld nyhedsbrev

Vi accepterer Dankort.

Vi accepterer Dankort.

Pilestræde 61. 1., 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.