+45 3543 4474 mail@MBK.dk

En vinders kropssprog

v. Jesper Bergstrøm (Runde 3 Kl. 14-15)

Runde 3: Kl. 14-15

En vinders kropssprog
En vinders kropssprog er deltagernes vej til en dybere forståelse for mennesker og de signaler, de modtager og sender. Foredraget tager udgangspunkt i Jespers passion og ekspertise i nonverbal kommunikation – foredragsstilen er afslappet, humoristisk og praktisk.

Som deltager lærer du at ændre dit mentale udgangspunkt fra negativt til positivt og at bringe dine bedste egenskaber til live på et splitsekund. Du lærer at læse andres kropssprog og at sende positive signaler til kunder, medarbejdere og kolleger.

Vidste du, at andre danner deres førstehåndsindtryk af dig på mindre end 10 sekunder?

Til foredraget får du praktisk information om, hvordan du efterlader et fantastisk førstehåndsindtryk og opbygger tillid mellem dig selv og andre med henblik på at skabe stærke og frugtbare relationer.

Formålet er at give deltagerne enkle værktøjer til at præstere på topniveau og at skabe motivation og glæde for sig selv såvel som andre.

Jesper Bergstrøm
Jesper Bergstrøm coacher og holder foredrag om kropssprog, salg, hvordan man læser andre mennesker, skaber tillid og gode relationer samt om, hvordan man motiverer sig selv til at få en positiv og succesfuld hverdag.

Jesper har specialiseret sig i, at hjælpe sælgere, ledere og rådgivere til at få mere gennemslagskraft, ved at bruge deres kropssprog optimalt, for derigennem at få mere succes i sociale situationer som kundemøder, networking og præsentationer.

Han er også stor fortaler for, at være i godt humør og sprede god energi på arbejdspladsen og til alle mennesker omkring sig.

Jesper er en energisk og passioneret coach og foredragsholder, som flittigt bliver brugt på tv og i radioen.

Senest har han været aktuel med bogen “smil dig glad” og tv programmerne “taler du kropssprog?”

Tilmeld nyhedsbrev

Vi accepterer Dankort.

Vi accepterer Dankort.

Pilestræde 61. 1., 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.