+45 3543 4474 mail@MBK.dk

En for alle - og alle for sjov

Rune Green (Runde 1: kl. 11-12)

Runde 1: Kl. 11-12

Vil du også gerne styrke arbejdsglæden og de gode relationer på din arbejdsplads – og øge den sociale kapital, så er det her helt klart noget for dig…
Vores kloge og sjove humorspecialist Rune Green sætter fokus på hvad humor betyder, når du vil styrke dine relationer til dine kollegaer, kunder, patienter etc. – og styrke den sociale kapital.
Runes populære foredrag kortlægger hvordan humor kan være en af de afgørende faktorer for, om vi skaber en god eller dårlig relation til vores medarbejdere, kunder, patienter eller kollegaer. Er der f.eks. god humor eller dårlig humor på en arbejdsplads? Hvad med humor, når der er kulturelle udfordringer på arbejdspladsen? Hvordan skaber vi en god ”humor-relation”?
Alt dette og meget mere giver Rune svar på. Det gør han på sin helt egen skarpe, lune og selvironiske måde, hvor han kombinerer sprudlende sjove og relevante historier med en enkelt øvelse eller to, som vil få medarbejderen til at grine lidt mere af sig selv.

Bliv igen forbløffet over hvor stor indflydelse humor har på vores arbejdsliv. Så hvis du tror, at du ved, hvad der er, at vide om humor – så kan du godt tro om igen. I hvert fald indtil du har taget imod Runes humor-tips til gode relationer.

Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.