+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Effektive arbejdsdage – sådan!

Erhvervskonsulent, Line Ullmann

Runde 3: Kl. 15:00-16:00

Effektive arbejdsdage – sådan!
Informationer og opgaver vælter ned over os i en uendelig strøm og vi bliver aldrig færdige. Det er derfor en central udfordring for mange at kunne prioritere og bevare overblikket midt i kaos. Når det glipper kan vi opleve at komme bagefter og føle os for pressede. Men heldigvis kan det lade sig gøre at tage kontrollen over opgaverne og tiden. Få viden om personlig effektivitet og lær at bruge redskaber der hjælper dig til at blive bedre til at strukturere og prioritere i dit arbejdsliv.
Line Ullmann
I sit arbejde har Line især fokus på personlig planlægning og effektivitet, effektiv kommunikation og samarbejde, kollegacoaching og konflikthåndtering. Hun har 13 års erfaring fra kursusbranchen både som projektleder, leder og underviser. Hos MBK underviser Line i kurset ’Effektive arbejdsdage – sådan!’. Som underviser er hun nysgerrig og interesseret i at skabe gode lærende dialoger med andre. Hun er god til at formidle og evner at følge deltagergruppens behov og ønsker og samtidig skabe tilpas forstyrrelse, der skubber dem i en ny retning. Det skyldes sikkert, at hun lægger stor vægt på at involvere deltagerne og tage hensyn til alle læringsformer. Line er uddannet cand. merc. HRM ved CBS og systemisk coach hos Attractor (EMCC-akkrediteret).

 

Tilmeld dig Åbent Hus 2016 – klik her!
Line Ullmann, Erhvervskonsulent

Erhvervskonsulent, Line Ullmann


Tilmeld nyhedsbrev

Vi accepterer Dankort.

Vi accepterer Dankort.

Pilestræde 61. 1., 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.