+45 3543 4474 mail@MBK.dk

DISRUPTION – Vores digitale fremtid og arbejdsplads

v. Tune Hein (Runde 3 Kl. 14-15)

Runde 3: Kl. 14-15

DISRUPTION – Vores digitale fremtid og arbejdsplads

Disruption er et af tidens varmeste emner fra student til bestyrelsesformand. Et begreb, der viser sig i organisationers strategiske planlægning – men som også kommer til at påvirke hver enkelt af os. Vi skal jo leve og arbejde i den nye digitale fremtid – Future of Work. Men hvordan bliver det? Vi har alle hørt om 3Dprint, kunstig intelligens og selvkørende biler – men hvordan vil det præge vores hverdag og jobs?

Kom en tur med i fremtidsværkstedet og hør Tune Heins bud på, hvilke teknologier og paradigmer der driver udviklingen – og hvor de driver den hen… Hør hvad det er du skal forberede dig på og hvilke teknologier, du skal blive en kompetent bruger af indenfor bare 3-5 år…

Et spændende foredrag der både giver nogle konkrete og provokerende bud på den fremtid, der er lige om hjørnet for os alle sammen. Vi lover, at der bliver nok at tænke over.

Du vil blandt andet lære:

  • Hvilke teknologier og paradigmer der driver disruption
  • En masse eksempler på, hvordan det bliver
  • Steder, hvor vi kan se fremtiden allerede nu
  • Hvordan du selv kan forberede sig

Tune Hein
Tune Hein er en af landets førende eksperter inden for ledelse og organisation. I sine foredrag giver han tilhørerne noget at tænke over. Tune er fuld af indsigt, har stor erfaring og er god til storytelling.

Tune Hein er uddannet på DTU, CBS og IMD, og han har i en lang årrække arbejdet med ledelse, strategi eksekvering og change management internationalt i bl.a. Accenture og Right Management. I dag arbejder Tune Hein som rådgiver, forfatter og foredragsholder.

Derudover har Tune Hein også fungeret som rådgiver i forbindelse med mere end 15 fusioner. Han har skrevet 8 bøger og været fast ekspert-kommentator på Berlingske, epn.dk, JPTV, CIO magazine og Amino.dk. Han leverer provokerende inspiration fra tre kilder – internationalt, dansk erhvervsliv samt iværksættere, som han arbejder tæt sammen med.

Sideløbende har Tune Hein arbejdet i og med en række bestyrelser, og han har været udstationeret internationalt med fokus på organisation og forretningsudvikling. Han er derudover forfatter til en række bøger, hvoraf kan nævnes: ”Handlekraft, ”Handlekraft i Ledelse og Organisation”, ”Organisation & Forandring” og ”Den Kompetente Virksomhed”.

Tilmeld nyhedsbrev

Vi accepterer Dankort.

Vi accepterer Dankort.

Pilestræde 61. 1., 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.