+45 3543 4474 mail@MBK.dk

DiSC og Ledelse

v. Michael Drejer og Jannik Jensen (Runde 2: Kl. 12:30-13:30)

Runde 2: Kl. 12:30-13:30

DiSC og Ledelse
Har du stiftet bekendtskab med den helt nye generation af DiSC profiler?

I foråret 2017 lanceres en helt ny DiSC-profil kaldet Everything DiSC Management. Den er endnu en profil i rækken af 3. generations DiSC-værktøjer fra Wiley.

I dette foredrag vil du få en introduktion til den helt nye generation af DiSC-profiler. Det specielle ved de nye værktøjer er, at de bygger på både den nyeste viden omkring de fire DiSC adfærdsstile, samt udnytter de fordele som den teknologiske udvikling har medført. Rapporten er skrevet i et anerkendende og styrkebaseret sprog og er, som den første DiSC-profil i verden, bygget op omkring en normativ og adaptiv spørgeramme, der indsamler flere data og dermed sikrer et mere pålideligt og nuanceret resultat.

Everything DiSC Management giver lederen indsigt i egen ledelsesstil og hjælper lederen med at skabe mere effektive arbejdsrelationer – både i forhold til egne medarbejdere og i forhold til egen leder.

Som kom og oplev dette spændende foredrag, hvor du som deltager efterfølgende vil få mulighed for selv at prøve en Everything DiSC Management profil.

Jannik Jensen
Jannik er partner i DISCnordic, og han har siden 2001 arbejdet med DISC på alle niveauer i DISC-værdikæden, lige fra slutbruger og leder til konsulent og international forretningsudvikler for Wiley, som ejer værktøjerne.

Han har haft ansvar for udviklingen af en række DISC baserede koncepter, og han har desuden været ansvarlig for at certificere internationale partnere i ”The Five Behaviors of a Cohesive Team”. Jannik er uddannet officer i Hæren og HD i Ledelse og Organisation. Hans DiSC-stil er D.

Michael Drejer
Michael er partner i DISCnordic og er en af Danmarks mest erfarne konsulenter inden for brugen af DiSC-profiler samt teamværktøjet ”The Five Behaviors of a Cohesive Team™”.

Han har arbejdet med DiSC-værktøjer siden 2000 i både danske og internationale virksomheder, og han har certificeret hundredvis af konsulenter og HR-folk.

I 2015 var Michael med til at bringe teamværktøjet ”The Five Behaviors of a Cohesive Team™” til Danmark. Han har siden opnået stor erfaring i brugen af værktøjet samt i diagnosticering af dysfunktionelle teams. Michael er bachelor i Erhvervspædagogik, og hans DiSC-stil er S.

Om DISCnordic
DISCnordic udvikler og leverer HR løsninger til både virksomheder og konsulenter og er Danmarks største distributør af Everything DiSC og Five Behaviors of a Cohesive Team profiler.

Vi har ofte besøg af DISCnordic her i MBK når Michael eller Jannik certificerer HR proffesionelle i at bruge DISC værktøjerne.

Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK A/S
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

Læs hvorfor det går så godt i vores nyhedsbrev og få nyheder om kurser, lokaler og gratis foredrag. 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.

Tak for din tilmelding :-)

Share This