+45 3543 4474 mail@MBK.dk

Coffee Break Innovation (CBI)

v. Dan Ravn (Runde 4 kl. 15:30-16:30)

Runde 4: Kl. 15:30-16:30

Coffee Break Innovation (CBI)

Prøv at tænk tilbage på sidst du fik en virkelig god idé. En af de ideer der kilder i hele kroppen. Hvor var du? Du var højest sandsynligt hverken på arbejde eller midt i en innovations-workshop. Vi får nemlig ikke vores bedste idéer, når vi er på arbejde.

Coffee Break Innovation (CBI) er et framework og en helt ny måde at arbejde med nytænkning på. Det tager højde for hvor og hvornår vi hver især er mest kreative, og gør det nemt og konkret at arbejde med innovation.

CBI er en tilgang, der tager højde for både team- og enkeltpræstation samtidig med, at det er hamrende effektivt.

Igennem et step-by-step framework definerer man i fællesskab målet og de kreative rammer. Derefter får hver deltager stillet en udfordring, som de igennem de følgende faser bliver hjulpet til at løse.

INDIVIDUEL CO-CRATION
I CBI arbejder vi strategisk med at starte en proces i fællesskab, for så efterfølgende at give tid til individuelt at reflektere og researche på udfordringen alene. På den måde får man tid til at arbejde i eget tempo og rum.

Det betyder ikke, at man ikke må tale med andre i “alenetiden”, men det betyder, at man selv aktivt skal opsøge det, og dermed ikke bliver afbrudt, imens man forfølger sin nysgerrighed.

Jeg lover jer, at I vil få langt flere og bedre idéer, hvis I arbejder på denne måde.

SELVE METODEN DU HØRER OM:
Selve metoden går ud på, at man arbejder individuelt i effektive intervaller á 20 minutter, 3 gange om dagen i 3 dage. Så samlet set tager et helt sprint med Coffee Break Innovation 5,5 time. Det er mindre end én arbejdsdag.

Det betyder mindre spildtid, bedre idéer der er meget nemmere at integrere i en travl hverdag.

Dan Ravn
Dan Ravn har arbejdet som kreativ i reklamebranchen siden 1999 – primært som Art Director og har blandt andet arbejdet med idéudvikling for kunder som: Novo Nordisk, Coloplast, Novozymes, Volvo, Viasat, Carlsberg, Grimbergen, Jacobsen, Dong, Statoil, Nivea, Arla, Nybolig og NCC.

Ud over kreativitet og idéudvikling er Dan’s store passion adfærd, hvor han senest har taget en uddannelse i adfærdsdesign.

Tilmeld nyhedsbrev

Vi accepterer Dankort.

Vi accepterer Dankort.

Pilestræde 61. 1., 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.