+45 3543 4474 mail@MBK.dk

BUSINESS UNUSUAL

v. Christian Campbell (Runde 4 Kl. 15:30-16:30)

Runde 4: Kl. 15:30-16:30

Et dynamisk, provokerende og tankevækkende foredrag, der inviterer deltageren med på en banebrydende rejse ud af komfortzonen og ind i “Business Unusual”. Du skal forvente at dit eksisterende tankesæt bliver udfordret, og du må nok også leve med, at du bliver inspireret!

Foredraget Business Unusual handler om at forstyrre, udfordre og rykke alt det, som de fleste ikke tror at det er muligt at rykke. Om at påvirke enhver situation og fremtvinge den ønskede reaktion. Kort sagt: Det er kunsten at få noget til at ske.

I foredraget viser og beviser Christian Campbell, hvordan en virksomhed rent faktisk, via 4 banebrydende principper, kan fremprovokere de resultater, de fleste kun taler om.

  • Er I som virksomhed sultne efter at generere endnu flere og bedre resultater?
  • Vil I udfordre status quo, jer selv og jeres branche for at få det til at ske?
  • Tør I se jer selv i et helt nyt lys, der giver jer afgørende konkurrencefordele?

I tilbydes et anderledes og nytænkende foredrag for ledere og ansatte, som vil komme til at brænde for løbende fremdrift. Foredraget inviterer jer op af stolen og provokerer jer til at skabe gennembrud.

Christian Campbell
Christian Campbells speciale er at kombinere relevant psykologi og traditionel forretning for at skabe håndgribelige og relevante resultater.

Christian trives bedst, når han arbejder med udfordringer, der er så ambitiøse, at de gør en lidt svimmel. Han er drevet af ”business unusual”-tankegangen, provokeret af ”business as usual”-paradigmet, og søger hele tiden at skabe banebrydende gennembrud, uanset hvor umuligt omgivelserne synes dette måtte være.

Christian har arbejdet som sælger, HR-manager, salgs- og driftschef, haft afdelingsansvar og har bevist, at han har næse for at skabe vækst og business-resultater.

I 2011 udgav han bogen “Business Unusual – Sådan vinder succes over fiasko”

Tilmeld nyhedsbrev

Vi accepterer Dankort.

Vi accepterer Dankort.

Pilestræde 61. 1., 1112 København K, Danmark
mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474
Thanks!

Har du brug for hjælp? Lad os ringe til dig.

MBK
MBK A/S logo
15585

Tilmeld vores nyhedsbrev

MBK A/S er Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed og nr. 1 i kategorierne "Karriere og Uddannelse" og "Konference, Kursus & Mødelokaler" på Trustpilot.

 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsmail via mail@mbk.dk eller www.mbk.dk/persondata.